Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált emberek! Hány éves korotokban volt az első barátotok/barátnőtök?
Még sosem volt. Néha nagyon vágyom már rá, de aztán elgondolkozom, hogy lehet, hogy nem véletlen, hogy miért nem akar ez nekem összejönni...
22L
Elég zárkózott ember vagyok, ha sokáig kell emberek közt lennem, teljesen lefáraszt. Nagyon sok egyedüllétre van szükségem, még fontos, hogy tartsák tiszteletben a privát szférám, viszont így esélytelen, hogy valaha barátom legyen. Ráadásul a egy csomó ember már az első randin csókolózik még minden, nekem ehhez hetekig/hónapokig kéne várni, hogy ennyire megbízzak egy fiúban.
21/L
33-as
Ez hülyeség. Én férfiként vágyom ugyanígy a saját szférámra és nem is szeretnék összecuccolni soha.
Mindenkinek legyen meg a saját kis lakása és aludjunk egymásnál alkalomadtán, de ne legyünk folyton egymás seggében.
Mondjuk ez a csók/szex nincs hónapokig már nem lenne pálya. Hülye leszel pazarolni az időmet, ha úgy látom, hogy nincs meg a kellő igény vagy vonzalom.
A lényeg, hogy van bőven férfi, aki ugyanúgy képzeli el a kapcsolatot, ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!