Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált emberek! Hány éves korotokban volt az első barátotok/barátnőtök?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 17:19
11/35 anonim válasza:
A 8-asnak amúgy teljesen igaza van, hiába pontoztátok le. Sokan introvertáltnak hiszik magukat, miközben nem is azok. Persze mindenkiben vannak intro és extro hajlamok, csak a különbség ott van, hogy valaki nagyon eltolódik az intro felé, más pedig az extro felé. Az ilyen emberekre mondjuk rá tipikusan, hogy introvertált vagy extrovertált. Én nagyon introvertált voltam pár éve, de úgy érzem, egy kicsit ez enyhült, és úgy 65%-ban mondanám annak magam a 80-90% helyett. Nincsenek barátaim, se barátnőm. A barátnő társaságát néha igényelném, de barátokra egyáltalán nincs szükségem. Sokkal jobban érzem magam egyedül. Az iskolában is már ilyen voltam.
12/35 anonim válasza:
Azért az hogy valaki introvertált nem jelenti azt hogy soha nem akar emberek közt lenni. Természetesen ez egy skála, de számomra aki mondjuk az introvertált részhez közelebb van minta középhez az introvertált. Nem csak az introvertált aki 100%ig az. Sőt, az introvertáltság nem feltétlenül jár együtt totális asszociáltsággal. És ezt nem csak úgy kiszoptam az ujjamból, pszichológus előadásából informálódtam. Én a legtöbb tekintetben introvertált vagyok, így annak veszem magam. Barátom először 17 évesen volt. Meg ugye az hogy kapcsolatban van az ember nem kell hogy azt jelentse hogy nincs egy szabad egyedül törltött perce se.
15/35 anonim válasza:
szerintem nagyon nagy hülyeséget írt a 8-as. attól amiért valaki kapcsolatban van nem változik meg, hogy kifelé vagy befelé forduló-e. aki befelé forduló az nem szereti megosztani a problémáit másokkal, akkor töltődik fel ha egyedül van és ez nem változik akkor sem ha van párja. én INFJ vagyok amiből az I betű az introvertáltat jelzi és távkapcsolatban élek de ettől nem lettem "normális". meg amúgy is mi az,hogy normális?? a világ majdnem összes emberét be lehet sorolni az introvertált vagy extrovertált csoportba.. illetve még van egy kis szegmens, az ambivertált ami a kettő keveréke.
17/35 anonim válasza:
Én elég introvertált vagyok, ami egy olyan embernek, aki kevésbé ismer úgy jön le, hogy távolságtartó vagyok, esetleg hűvös. De nem így van, mármint hűvös semmiképp nem vagyok. 23 évesen volt, most 30n vagyok.
18/35 anonim válasza:
Én 21 voltam, mikor lett barátnőm. 16 évesen vesztettem el a szüzességem, mert az egyetlen barátom befizetett egy prostinál, mondván amúgy esélyem sincs, nem keveredem senki lánnyal sem.
19/35 anonim válasza:
22/f és még semmi. Nem is úgy néz ki, hogy mostanában lesz.
20/35 anonim válasza:
Ti inkább aszociálisak vagytok 8 és 11, mint introvertáltak, csak azt hiszitek, hogy megalapítottátok az Introvertáltak Klubját, és nem tetszik, hogy valaki szintén introvertáltnak nevezi magát (azaz kvázi klubtag akar lenni), pedig nem olyan hardcore, mint ti. Nincs igazatok, csatlakozom az ellentáborhoz.
On: 19 évesen, most vagyok 24.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!