Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy elégedetlen vagyok a külsőmmel és a belsőmmel, attól még lehet valakim?
Külsőre így nézek ki:barna haj, fehér bőr, nincsenek rajtam olyan kiegészítők amik feldobnák a külsőmet pl. műszempilla, műköröm, 169 cm vagyok és 55 kg. Tudom hogy a barna bőr a szép, de nem tudom lebarnulni. A fogam nem rohadt vagy ilyesmi, de nem szép fehér mint a sztároknak.
Belsőre pedig sajnos kissé visszahúzódó, csendes vagyok, nem vagyok egy olyan lány, aki ha kirak egy képet több fiú is lájkolná.
Az alacsony önértékelés mind az ismerkedésnél, mind a kapcsolatban hátrány. Nem lehetetlen így társat találni, de jóval nehezebb, mint egészséges önbizalommal. Arról nem beszélve, hogy az alacsony önértékelésű emberek könnyebben kötnek kompromisszumot a társuk terén, és esetleg számukra nem megfelelő társsal is belemennek a kapcsolatba. Az alacsony önértékelésűek olyanokat vonzanak, akik pont erre építenek: uralkodni szeretnek a társukon, még jobban sárba tiporva az amúgy is alacsony önértékelést.
Ha egészséges önbizalmú társra lelsz, akkor pedig az lesz a probléma, hogy neki nehéz lesz elfogadni az önbizalmad megnyilvánulásait és azt, hogy hiába próbál ADNI, te nem tudod elfogadni.
Sokkal összetettebb ez a problémakör annál, mint hogy lesz-e kapcsolatod.
Idővel nyilván lesz, de az is lényeges, hogy MILYEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!