Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Attól hogy elégedetlen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól hogy elégedetlen vagyok a külsőmmel és a belsőmmel, attól még lehet valakim?

Figyelt kérdés

Külsőre így nézek ki:barna haj, fehér bőr, nincsenek rajtam olyan kiegészítők amik feldobnák a külsőmet pl. műszempilla, műköröm, 169 cm vagyok és 55 kg. Tudom hogy a barna bőr a szép, de nem tudom lebarnulni. A fogam nem rohadt vagy ilyesmi, de nem szép fehér mint a sztároknak.

Belsőre pedig sajnos kissé visszahúzódó, csendes vagyok, nem vagyok egy olyan lány, aki ha kirak egy képet több fiú is lájkolná.

2016. jún. 3. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, ettől még simán lehet. Az én önértékelésem is a békafeneke alatt volt, sőt én nem elég, hogy csendes vagyok, de időnként rettentően butának is érzem magam, szerencsétlen, estlen mégis találtam magam mellé egy rendkívül értelmes, helyes férfit, akiről azt gondoltam az életben nem venne észre egy ilyen nőt, mint én vagyok.
2016. jún. 3. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az alacsony önértékelés mind az ismerkedésnél, mind a kapcsolatban hátrány. Nem lehetetlen így társat találni, de jóval nehezebb, mint egészséges önbizalommal. Arról nem beszélve, hogy az alacsony önértékelésű emberek könnyebben kötnek kompromisszumot a társuk terén, és esetleg számukra nem megfelelő társsal is belemennek a kapcsolatba. Az alacsony önértékelésűek olyanokat vonzanak, akik pont erre építenek: uralkodni szeretnek a társukon, még jobban sárba tiporva az amúgy is alacsony önértékelést.

Ha egészséges önbizalmú társra lelsz, akkor pedig az lesz a probléma, hogy neki nehéz lesz elfogadni az önbizalmad megnyilvánulásait és azt, hogy hiába próbál ADNI, te nem tudod elfogadni.

Sokkal összetettebb ez a problémakör annál, mint hogy lesz-e kapcsolatod.

Idővel nyilván lesz, de az is lényeges, hogy MILYEN.

2016. jún. 3. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:
De pozitív visszajelzés nélkül nem tudom elhinni hogy én is vagyok olyan jó, mint a legtöbb ember.
2016. jún. 3. 11:44
 4/4 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Akkor ideje lesz megtanulni. Mert semmilyen külső tényező nem ad boldogságot. Azt csak magadban tudsz csinálni. Par percig jó érzés, de hamar elszáll.
2016. jún. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!