Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mégse a külsőmmel van a baj?
Figyelt kérdés
Ismerkedek főleg interneten, mert nagyon ocsmánynak tartom magam.
De érdekes módon amikor képcsere történik van amikor eltűnnek de többségében ugyanúgy folytatódik a beszélgetés és csak 4- 5 nap után laposodik el a dolog és végül megszakad a kapcsolat.
Lehet a nőknek mégse a külső számít igazán?
2015. nov. 28. 13:01
1/7 anonim válasza:
De számít, csak nem akarnak azonnal lelépni hanem lassan leépítenek. Egyébként miért tartod rondának magad? Nem hiszem hogy olyan dolog lenne amin nem lehet változtatni..
2/7 anonim válasza:
A nőknek csak a külső számít. Inkább az lehet a titok nyitja, hogy csak szerinted vagy ocsmány.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát volt aki talizni akart velem de mondtam nem mert félek
2015. nov. 28. 13:07
4/7 anonim válasza:
Azt cáfolnám hogy csak az számít, de azért nekem sem kéne ápolatlan/igénytelen pasi akármilyen rendes és aranyos. Én is adok magamra, eljárok fodrászhoz, gyantázok, rendberakom a bőröm, igyekszem a lehető legjobban öltözni, ugyanezt hadd várjam már el a partneremtől is.. L
5/7 anonim válasza:
Hülye voltál, hogy nem mentél el vele, és ha lehetettt volna belőle kapcsolat is? ezt sosem fogod megtudni.
Mert megvolt rá az esély. Ha nem akarsz vele találkozni, akkor meg minek ismerkedsz? Nem értem....
6/7 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy tényleg nem a külsőddel van a gond. Nekem biztosan csak a külsőmmel van a gond, ami abból meglátszik, hogy a nők azonnal eltűnnek a képcserét követően, vagy max visszaírják, hogy ocsmány vagy, vagy valami hasonlót.
7/7 anonim válasza:
"Hát volt aki talizni akart velem de mondtam nem mert félek" - Hát, ezt jól elszúrtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!