Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy mégse a pénzéért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy mégse a pénzéért szeretik a barátomat?

Figyelt kérdés

Barátom igazi kocka, nagyon nem helyes 170 cm kb és 40 kg. Viszont nagyon okos programozó, emiatt egy jó menő szoftverfejlesztő cégnél dolgozik és bizony közel egy millát keres havonta, szóval van pénze. Igaz hogy nagyon kedves jószívű, adakozó fiú, nagyon ritka az ilyen pasi, de hát nem az a jó pasi és elég csinos szép barátnője van, magasabb nála stb

A csaj nagyon mutatja hogy szereti, és mondja is hogy milyen fontos neki barátom, ha nem lenne pénze akkor is vele lenne?

Teljesen így nézz ki:

[link]

2015. nov. 20. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:

"A csaj nagyon mutatja hogy szereti, és mondja is hogy milyen fontos neki barátom, ha nem lenne pénze akkor is vele lenne? "

Lehet, vagy az is lehet, hogy mégis csaka pénzért van vele.

Igazából hiába mondja, hogy akkor is vele lenne, ha nem lenne pénze. Azt, hogy ez igaz-e csak akkor fogjuk megtudni, ha olyan helyzetbe kerülnek, hogy tényleg nem lesz pénze.

2015. nov. 20. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A barátom is programozó, hasonlóan jól keres, igaz ugyan, hogy magasabb és kissé testesebb (ő a nerd másik oldala :D ), de fogjuk rá, hogy egy csinos, kedves lány a barátnője :) Aki határozottan nem a pénzéért van vele, mert az a pénz egy teljesen átlag megélhetésre megy el részben, a többi részben meg megtakarítási számlára megy a jövőbeni közös életünkre (esküvőre, házra, egyéb megtakarításokra). Így nem luxusban élünk, nincsenek minden hétvégén drága kirándulásaink, és mégis.

Tudod, létezhet olyan- nem is tudom, félek kimondani, meg leszek érte kövezve-, hogy valaki őszintén szerelmes, és nem a pénzért vagy bármi anyagi dologért, hanem azért, aki. Szeretem a párom, mert ő az, akire mindig is vágytam. Még úgy is, hogy a gimiben vásárolt pólóiban jár kitaposott edzőcipőben, enyhén túlsúlyos, egy másfél szobás albérletben lakunk jelenleg és 10 éves kocsija van. Nem ezekért szeretem őt, hanem a jelleméért, a humoráért, az őszinteségéért, a kitartásáért, a lojalitásáért. Olyan hihetetlen dolog az, hogy másoknál ez előfordulhat?

2015. nov. 20. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet így megmondani. Sokan nagyon jól meg tudják magukat játszani a pénzért. De ugyanígy lehet az is, hogy tényleg szereti és szeretné pénz nélkül is.
2015. nov. 20. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseíteni,de gondolom a lány egy HB9 minimum akkor,csinos,szexy nő.

Na most valljuk be a barátod egy GEEK ez az igazság egy kis nyikhaj,férfihoz nagyon kevés köze van,és ezek szerint igénytelen is,ha neki 40kg jó,minimum felkellene szednie 50kg-t vagy 60-t,mennie kondizni,mert van két férfi típus:

-Lover

-Provider

Na most a barátod tuti egy provider(aki elátja a nőt,és pénzért lehazudik mindent plusz szexel is vele),de nem tudom elhinni,hogy beindul rá a lány,tutira nem izgatja fel csak a sok nulla ami a bankszámláján van,maximum az.

Szegény srác tutira egy gyenge belülről is,nehogy ezt elmond neki amit írtam,mert összeomlik secc perc alatt,csak javasold neki azonnal menjen edzeni,van pénze foglalkozzon magával,ha nem akar arra hazamenni,hogy egy én kategóriájú pasi éppen beleélvez a csaj szájába(nem bántásból,de nagyon sok ilyen volt,sőt sajnos olyan is,hogy egy mennyasszonyt varrtam le és utólag mondta,nem vagyok büszke rá)

De a lényeg kezdjen magával valamit egy férfi 80kg alatt nem férfi,és ezt a szép csinos lányok mondják.

A másik a

-Lover ő a szerető ő akit kíván a csaj akivel imád szexelni,aki jópasi,izmos,és akár szintén gazdag,na itt lehet Lover-provider amikor egyszerre vagy fullos pasi,gazdag,és úgy meg tudod rendezni a lányt,hogy két napig remeg a puncija.

Sajnos kár,hogy ezt mondom,de én is IT-s vagyok programozó,és külsőm szerint egy igazi rosszfiú,szépfiú keverék,a tipikus kigyúrt strandtestű srác,lebarnulva,belőtt hajjal,és közel egy misi nettóval.

A lányoknak ez kell külső és belső együtt,tapasztalat.

Remélem segítettem.

2015. nov. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!