Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szüleim nem szeretik a barátomat és a családját?

Figyelt kérdés

4 éve együtt vagyunk, 20 évesek már elmúltunk, tehát komoly válaszokat várok...

a szüleim szerint nem elég törekvő a barátom és nem lesz belőle semmi... a családjáról sincsenek jó véleménnyel

mit tegyek ezek után?

4 év után szakítsak a barátommal azért, mert nem elég törekvő és ha vele maradnék, akkor valószínűleg nem lenne jó anyagi helyzetünk később...??

2013. júl. 1. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért kellene szakítsál vele? Ez hogy jutott az eszedbe? 20 évesen már nem kell azt csinálni mindig amit apu-anyu mond. (gondolom, eddig sem csináltad, mint ahogy senki sem)
2013. júl. 1. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
7%

És ami kimaradt a kérdséből

A barátod tisztes neve: Orsós Aladár. Elvégzett iskolái: 8 általános (14 év alatt) a helyi kiegítő iskolában. Jelenlegi munkája: külső vasbeszerző munkás a helyi MÉH telepen.

Családja: Gazsi (fater) munkanélküli, anyja Ráhel háztartásbeli. Testvérei: Ármándó, Elemér, Zsiga, Nintendo, Pikácsu, Rafael, Segíjke, Dzsenifer, Nárcisszá, Denisz, Hozé, Herceg, Barnabás, Gina.

2013. júl. 1. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Én hasonló szituban vagyok, de nem gondolom, hogy szakítanom kéne. A megoldás: törekedjetek együtt. Elég régimódi felfogás a pasira hárítani a törekvést és az anyagi helyzet megteremtését. A szüleid kinyithatnák egy picit a szemüket (már bocsi). A 21. századi Magyarországon élünk, egy ember egyedül megszakadhat, akkor sem tud megfelelő anyagi helyzetet teremteni (gondolok itt pl. házikóra). Ketten is baromi nehéz, de még mindig kétszer annyi az esély. Az megint más, ha a barátod egy lusta disznó, bár azt is megpróbálnám megoldani szakítás helyett, persze csak akkor, ha tényleg szeretem.
2013. júl. 1. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
2-es, az biztos nem, mert akkor a pulyák utáni segélyből már kastélyban élnének anélkül, hogy egy fűszálat keresztbe tettek volna... /saját szememmel láttam példáKAT erre :(/
2013. júl. 1. 19:41
 5/11 A kérdező kommentje:

én még egy 22 éves egyetemista vagyok, kicsi van még a suliból... ha el tudok helyezkedni, akkor oké, ha nem, akkor bukta

ő szakmunkásként dolgozik

szüleim szerint nem törekszik eléggé, így sosem fogja tudni teljesen eltartani magát, vagy ha magát igen, együtt nem fogunk boldogulni...(amiben egyet is értek a szüleimmel)

tehát 2 lehetőségem van:

1. szakítok vele és megpróbálok új életet kezdeni

2. azt mondom neki, h dolgozz hétvégén is vagy maszekolj, nem hullik minden az öledbe... stb különben nem fogunk tudni megélni

a baj csak az, h amilyen önfejű ő biztosan nem hajtana jobban, nem törekedne arra, h mondjuk legyen majd később egy saját házunk vagy hasonló

ezért nem tudom h mit tegyek

2013. júl. 1. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Két fizetésből nem jönnétek ki? Miért Ő kell dolgozzon hétvégén? Miért nem mentek ki pár évre külföldre? Tényleg ezért szakítanál vele? Mert akkor jobb is lesz neki nélküled, te meg maradj az anyagias szüleid nyakán.
2013. júl. 1. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem mindenképpen hajtsd meg jobban, mert neked egy olyan férfira van szükséged, aki mellett van jövőd.. ha nem változtat, én pár hónapig max várnék és győzködnék aztán szakítanék. Szerintem még fiatal vagy ahhoz hogy már most megpecsételődjön az életed, és hogy egy olyan ember mellett éld le az életed aki mellett tudod hogy nem lesz olyan sorsod amit te szeretnél ;)
2013. júl. 1. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Egy igazi érdek-ribi életfilozófiáját hallották. Ha nincs elég pénze a csávónak repítsd kifelé. Helyes...

2013. júl. 1. 19:52
 9/11 A kérdező kommentje:

nem az a baj h nincs pénze, hanem h nem törekszik h legyen neki

van egy munkája, megcsinálja és alíg várja h vége legyen a munkaidőnek és ennyi

otthon sem fejleszt semmit, nem gondol arra h tegyen félre pénzt azért h később megéljünk együtt

nem magamról van szó, mert majd én is fogok dolgozni, de ha pl gyerekünk lesz, akkor annak nem mind1 h apuci 90-et vagy 120-at keres és h abból mennyit tud félre tenni

most tudná megalapozni a jövőjét

ez nem tetszik a szüleimnek és h őszinte legyek, ez nekem sem jön be

de attól függetlenül és szeretem, viszont nem hinném h változna ezen a téren

2013. júl. 1. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
A 120 ugyanúgy a kétéltű alfele alatt van, ha gyerekvállalásról van szó. Manapság ha gyereket akarsz fejenként kellene keresnetek 150-et TISZTÁN. De mivel te csaj vagy ezért elvileg kevesebbet fogsz kapni szóval neki 180at kellene tisztán amit vagy itthon bűnözésből vagy valami napi 20 órás melózásal lehetne elérni (abba meg beledöglik ötven évesen)
2013. júl. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!