Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szüleim nem szeretik a barátomat és a családját?
4 éve együtt vagyunk, 20 évesek már elmúltunk, tehát komoly válaszokat várok...
a szüleim szerint nem elég törekvő a barátom és nem lesz belőle semmi... a családjáról sincsenek jó véleménnyel
mit tegyek ezek után?
4 év után szakítsak a barátommal azért, mert nem elég törekvő és ha vele maradnék, akkor valószínűleg nem lenne jó anyagi helyzetünk később...??
És ami kimaradt a kérdséből
A barátod tisztes neve: Orsós Aladár. Elvégzett iskolái: 8 általános (14 év alatt) a helyi kiegítő iskolában. Jelenlegi munkája: külső vasbeszerző munkás a helyi MÉH telepen.
Családja: Gazsi (fater) munkanélküli, anyja Ráhel háztartásbeli. Testvérei: Ármándó, Elemér, Zsiga, Nintendo, Pikácsu, Rafael, Segíjke, Dzsenifer, Nárcisszá, Denisz, Hozé, Herceg, Barnabás, Gina.
én még egy 22 éves egyetemista vagyok, kicsi van még a suliból... ha el tudok helyezkedni, akkor oké, ha nem, akkor bukta
ő szakmunkásként dolgozik
szüleim szerint nem törekszik eléggé, így sosem fogja tudni teljesen eltartani magát, vagy ha magát igen, együtt nem fogunk boldogulni...(amiben egyet is értek a szüleimmel)
tehát 2 lehetőségem van:
1. szakítok vele és megpróbálok új életet kezdeni
2. azt mondom neki, h dolgozz hétvégén is vagy maszekolj, nem hullik minden az öledbe... stb különben nem fogunk tudni megélni
a baj csak az, h amilyen önfejű ő biztosan nem hajtana jobban, nem törekedne arra, h mondjuk legyen majd később egy saját házunk vagy hasonló
ezért nem tudom h mit tegyek
Egy igazi érdek-ribi életfilozófiáját hallották. Ha nincs elég pénze a csávónak repítsd kifelé. Helyes...
nem az a baj h nincs pénze, hanem h nem törekszik h legyen neki
van egy munkája, megcsinálja és alíg várja h vége legyen a munkaidőnek és ennyi
otthon sem fejleszt semmit, nem gondol arra h tegyen félre pénzt azért h később megéljünk együtt
nem magamról van szó, mert majd én is fogok dolgozni, de ha pl gyerekünk lesz, akkor annak nem mind1 h apuci 90-et vagy 120-at keres és h abból mennyit tud félre tenni
most tudná megalapozni a jövőjét
ez nem tetszik a szüleimnek és h őszinte legyek, ez nekem sem jön be
de attól függetlenül és szeretem, viszont nem hinném h változna ezen a téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!