Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szüleim nem szeretik a barátomat és a családját?
4 éve együtt vagyunk, 20 évesek már elmúltunk, tehát komoly válaszokat várok...
a szüleim szerint nem elég törekvő a barátom és nem lesz belőle semmi... a családjáról sincsenek jó véleménnyel
mit tegyek ezek után?
4 év után szakítsak a barátommal azért, mert nem elég törekvő és ha vele maradnék, akkor valószínűleg nem lenne jó anyagi helyzetünk később...??
ezt csak egy példának szántam (vszínűleg helytelen lett) amivel azt szerettem volna érzékeltetni h a mai világban fontos h az ember törekedjen arra h több pénze legyen, jobb megélhetést tudjon biztosítani magának és családjának
na ő ezt nem teszi (és itt most nem magamra gondolok, h engem eltartson, hanem értsd ezt kivetítve a jövőre)
ez zavarja a családom
nem kell h megszakadjon, de nincs benne az igyekezet (inkább az látszik h beleszar mindenbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!