Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szüleim nem szeretik a barátomat és a családját?

Figyelt kérdés

4 éve együtt vagyunk, 20 évesek már elmúltunk, tehát komoly válaszokat várok...

a szüleim szerint nem elég törekvő a barátom és nem lesz belőle semmi... a családjáról sincsenek jó véleménnyel

mit tegyek ezek után?

4 év után szakítsak a barátommal azért, mert nem elég törekvő és ha vele maradnék, akkor valószínűleg nem lenne jó anyagi helyzetünk később...??

2013. júl. 1. 19:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ezt csak egy példának szántam (vszínűleg helytelen lett) amivel azt szerettem volna érzékeltetni h a mai világban fontos h az ember törekedjen arra h több pénze legyen, jobb megélhetést tudjon biztosítani magának és családjának

na ő ezt nem teszi (és itt most nem magamra gondolok, h engem eltartson, hanem értsd ezt kivetítve a jövőre)

ez zavarja a családom

nem kell h megszakadjon, de nincs benne az igyekezet (inkább az látszik h beleszar mindenbe)

2013. júl. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!