Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lekoptatnátok egyből egy ilyen fiút?
Külső: rövid barna haj (két oldalt és hátul rövid, pár mm-es, középen kicsit hosszabb, oldalra állított), barna szemek, 190 cm magasság, 85 kg testsúly, sportos testalkat, széles váll, izmos karok, egyszerű öltözködés (pl.: farmernadrág és egyszínű póló)
Belső: kedves, segítőkész, barátságos, értelmes, olvasott, művelt, érdeklődő, nyitott
ui.: ez külső negatívum, amit mindenki lát, ha egyáltalán ő úgy ítéli meg.
És mi a helyzet a belsővel? Ez a lényeg, nem az, hogy most nem vagy jóképű, mert állítom, hogy ezt csak te állítod magadról.
Az ellenkezőjét se állítja senki.
Belsőleg: szétszórt, néha lusta vagyok
Kevés az infó, meg most nyilván jókat írsz, mint ahogy én se azt válaszoltam ma az állásinterjún, hogy "nem vagyok csapatjátékos, dögöljön meg mindenki".
Mondjuk nekem túl magas vagy, mert én 173 cm vagyok.
A külsődet ne leírás lapján akard véleményeztetni. Mintha egy vak embernek akarnád elmagyarázni, milyen a kék szín.
32N
Kérdező, te lekoptatnál egy csinos, szőke, barnaszemű, természetes, vidám, mosolygós, kedves lányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!