Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már ezer éve nem randiztam?
Figyelt kérdés
Most kilátásban van egy, és nagyon ideges vagyok miatta, szeretném, ha ez végre jól sikerülne, és nem tűnne el utána a pasi, mert mindig ez a vége...
Valaki tudna adni tanácsot, hogy mire figyeljek jobban?
2016. jún. 1. 19:42
1/2 crudy 

válasza:

Ezek a randik azért sikerülnek rosszul mert randinak fogod fel őket. Rá izgulsz, próbálod megjátszani magad és a végeredmény h görcsösnek tűnsz és minden olyan érzelmet ki raksz az arcodra amit nem akarsz h lássanak. Fogd fel úgy h elmész egy valakivel csinálni valamit. Nem kell fingos vicceket mondani mit a barátaiddal de azért ne legyen ez az alkalom magasabb rendű mint a többi, hiszen a többit már rutinból csinálod, annyi a különbség h ezt randinak hívod.
2/2 anonim 

válasza:

én se, de ez engem kicsit sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!