Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem egy gold digger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy gold digger csajnál havi 100 ezer nettós fizetéssel?

Figyelt kérdés
Tetszik egy nő akinek a pénz a fontos. Jó személyiseggel van esélyem?
2016. márc. 18. 12:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100 ezerből egy átlag csajnal se sok
2016. márc. 18. 12:41
 2/17 anonim ***** válasza:
30%

Felejtsd el,még nekem se lenne 700k nettóval,ahhoz napontan kellene minimum 100k fizu.

Csak a haja 25.000,kondi,diéta havi 120-150,saját verda alap,és nem suzuki,ugye nem gondolod,hogy felül a mocskos BKV-ra a sok orkhoz?Diorba,magassarkúba.

2016. márc. 18. 12:43
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nincsenek nagy igényeim anyagiak terén, csak egy átlagos életszínvonal meg néhány közös program, de havi 100 e még nekem is kevés lenne. Együttélés esetén ez kb. a kaját/rezsit fedezné (úgy, hogy ugyanennyit beleadok én is), semmi másra nem jutna, az pedig számomra nem egy vonzó párkapcsolat.

Van olyan barátnőm, aki a gazdag pasikra bukik, nála például a saját budai v. zuglói lakás, plusz a luxuskocsi alap elvárás. Gondolom, nálad ezek is hiányoznak...

2016. márc. 18. 12:46
 4/17 A kérdező kommentje:
De kedvességgel figyelmességgel nem lehet sikereket elérni?
2016. márc. 18. 12:47
 5/17 anonim ***** válasza:

Mielott annyira aranyaso csajt akarsz keresni, gondolj bele milyen ember el egyutt egy novel aki alapvetoen undorodik tole de a penze kell szexert cserebe.

Te havidijas prositval akarnad leelni az eleted, aki lelep ha talal egy gazdagabbat?

2016. márc. 18. 12:50
 6/17 anonim ***** válasza:
De, lehet sikereket elérni, csak megélni nem nagyon lehet belőle. Te mit szólnál hozzá, ha egy lány azzal akarna bevágódni, hogy közli, hogy ő nagyon kedves és figyelmes, cserébe tartsd el...
2016. márc. 18. 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:

Lehet de ALAPoknak ott kell lenni,én nekem volt,hogy felültettem a BKV-ra a szexy csajt,másnap tiltott is Face-n,jogosan ilyen barom is csak én lehetek.

Ezt írd fel SZEXY NŐT CSAK KOCSIVAL/TAXIVAL visszük BKV-RA SOHA ismétlem SOHA,mert utána a számodat is törli.

2016. márc. 18. 12:59
 8/17 A kérdező kommentje:
6. Egyik ismerősöm minimálbérből él párja kozmunkás és jééé mégis élnek még....és szeretik egymást
2016. márc. 18. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Igen és milyen a csaj?

jól néz ki vagy ilyen átlag?

Nagyon sokba kerül egy szép lány(közvetve is).

2016. márc. 18. 13:03
 10/17 A kérdező kommentje:

[link]

Kb. Ilyen a csaj

2016. márc. 18. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!