Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy gold digger csajnál havi 100 ezer nettós fizetéssel?
Felejtsd el,még nekem se lenne 700k nettóval,ahhoz napontan kellene minimum 100k fizu.
Csak a haja 25.000,kondi,diéta havi 120-150,saját verda alap,és nem suzuki,ugye nem gondolod,hogy felül a mocskos BKV-ra a sok orkhoz?Diorba,magassarkúba.
Nekem nincsenek nagy igényeim anyagiak terén, csak egy átlagos életszínvonal meg néhány közös program, de havi 100 e még nekem is kevés lenne. Együttélés esetén ez kb. a kaját/rezsit fedezné (úgy, hogy ugyanennyit beleadok én is), semmi másra nem jutna, az pedig számomra nem egy vonzó párkapcsolat.
Van olyan barátnőm, aki a gazdag pasikra bukik, nála például a saját budai v. zuglói lakás, plusz a luxuskocsi alap elvárás. Gondolom, nálad ezek is hiányoznak...
Mielott annyira aranyaso csajt akarsz keresni, gondolj bele milyen ember el egyutt egy novel aki alapvetoen undorodik tole de a penze kell szexert cserebe.
Te havidijas prositval akarnad leelni az eleted, aki lelep ha talal egy gazdagabbat?
Lehet de ALAPoknak ott kell lenni,én nekem volt,hogy felültettem a BKV-ra a szexy csajt,másnap tiltott is Face-n,jogosan ilyen barom is csak én lehetek.
Ezt írd fel SZEXY NŐT CSAK KOCSIVAL/TAXIVAL visszük BKV-RA SOHA ismétlem SOHA,mert utána a számodat is törli.
Igen és milyen a csaj?
jól néz ki vagy ilyen átlag?
Nagyon sokba kerül egy szép lány(közvetve is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!