Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok béna az ismerkedésben? Nem tudok beszélni szinte semmiről a nőkkel! Már több éve ez megy! Bele kell törődnöm hogy semmi esélyem? F
Miért vagy béna az ismerkedésben? Honnan a fészkes fenéből tudjam én! Én nem te vagyok! Te ismered magad, én viszont téged nem ismerlek.
Az, hogy miket bénázol el, arról csak neked van fogalmad, másnak nincs.
Tehát, ha már meg vannak a hibák, akkor dolgozz azon, hogy jobbá tedd őket.
Önfejlesztés az egész.
Gondolom több éve ugyanazzal a h..lye stratégiával ismerkedsz ezért kapsz állandóan kudarcot. Változtass stratégiát is!
A HIBÁT MINDIG MAGUNKBAN KELL KERESNI, nem másban!
Olyan nincs, hogy nem tudsz, esetleg nem akarsz! A kettő meg különbözik egymástól!
Ne a kifogásokat gyártsd, hanem változz, vagy maradj ugyanolyan szerencsétlen töketlen srác, mint amilyen most vagy!
A saját életedért TE VAGY A FELELŐS!
"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!" Yoda mester.
És mennyi ideig próbálkoztál? Változtattál stratégiát? Milyen módszerrel próbálsz változni? Miket csinálsz ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!