Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes olyan lány munkahelyén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan lány munkahelyén jelenetet rendezni, aki csak úgy eltűnt az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem netről egy nővel. Tök jól elbeszélgettünk, de egyszer csak eltűnt, nem válaszolt a leveleimre stb, Szerintem ez nem korrektség. Mivel tudom hol dolgozik, ezért azt tervezem hogy odamegyek a munkahelyére és jelenetet rendezek , hogy mekkora gerinctelen, hogy csak így eltűnik és megkérdezem, hogy miért tűnt el, válaszoljon!!

Ha kell teljesen lealázom a kollégái előtt, nem szoktam szórakozni, nem bírom az ilyen viselkedést

2016. máj. 30. 13:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj apukám, ha te ennyiért jelenetet akarsz rendezni a nő munkahelyén, akkor jobb ha sorozatban felkészülsz, mert szerintem nem ő az utolsó, aki visszautasít az életed során.

Nagyon gyerekes vagy, nőj fel és valós problémákkal foglalkozz!

De ha mindenképpen le akarod magadat járatni, akkor tedd, max szerzel a kollégáknak egy jó napot!

2016. máj. 30. 14:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ez a legnagyobb problémád az életben. Ha már egy ilyen miatt képes vagy kiakadni és nem ember módjára viselkedni, ráadásul saját magadnak vermet ásni, akkor jobb is, hogy a csaj lelépett. Ki tudja, hogy később, az élet adta más problémákat hogyan oldanád meg.
2016. máj. 30. 14:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges, magadat járatod le, ki leszel onnan dobva. A csaj meg letagad, hogy nem is ismer. Ráadásul nem tartozik elszámolással, hogy miért nem kellesz neki, mint pasi. Biztos tökéletes társ lennél, a hiba az ő készülékében van.
2016. máj. 30. 15:44
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes.
2016. máj. 30. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!