Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lány munkahelyén jelenetet rendezni, aki csak úgy eltűnt az ismerkedés során?
Ismerkedtem netről egy nővel. Tök jól elbeszélgettünk, de egyszer csak eltűnt, nem válaszolt a leveleimre stb, Szerintem ez nem korrektség. Mivel tudom hol dolgozik, ezért azt tervezem hogy odamegyek a munkahelyére és jelenetet rendezek , hogy mekkora gerinctelen, hogy csak így eltűnik és megkérdezem, hogy miért tűnt el, válaszoljon!!
Ha kell teljesen lealázom a kollégái előtt, nem szoktam szórakozni, nem bírom az ilyen viselkedést
Jaaaj apukám, ha te ennyiért jelenetet akarsz rendezni a nő munkahelyén, akkor jobb ha sorozatban felkészülsz, mert szerintem nem ő az utolsó, aki visszautasít az életed során.
Nagyon gyerekes vagy, nőj fel és valós problémákkal foglalkozz!
De ha mindenképpen le akarod magadat járatni, akkor tedd, max szerzel a kollégáknak egy jó napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!