Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lány munkahelyén jelenetet rendezni, aki csak úgy eltűnt az ismerkedés során?
Ismerkedtem netről egy nővel. Tök jól elbeszélgettünk, de egyszer csak eltűnt, nem válaszolt a leveleimre stb, Szerintem ez nem korrektség. Mivel tudom hol dolgozik, ezért azt tervezem hogy odamegyek a munkahelyére és jelenetet rendezek , hogy mekkora gerinctelen, hogy csak így eltűnik és megkérdezem, hogy miért tűnt el, válaszoljon!!
Ha kell teljesen lealázom a kollégái előtt, nem szoktam szórakozni, nem bírom az ilyen viselkedést
Miért kéne indokolnia, ha már nem szeretne veled levelezni többet?
És saját magad égetnéd csak le, ez ezer százalék.
Egyrészt, az én előző munkahelyemre például nem lehet csak úgy bejönni. A területre, parkoló részre sem tudsz belépni, nemhogy az épületbe. A mostani munkahelyemre az épületbe bárki be tud jönni, de utána kártyás belépés van , emellett bizti őrök vannak és amint elkezd valaki ordibálni, kiteszik.
Másrészt, mégis jelenetet csinálsz valahogy, engem is odahívnak, felteszed a kérdésedet, majd annyit mondok, hogy "Ezért."
Ezután pedig teljes nyugalommal megkérem a távozásra, majd ha nem teszi, akkor a bizti őrt, vagy ha máshol dolgoznék, akkor a kollégáimat, hogy hajítsák ki a majmot.
Magadat járatod le. Ezután ha a csaj még amúgy gerinctelenül is bánt volna veled, akkor se fogják elhinni. Azt mondja a haveroknak, hogy zaklattad, nem hallgattál a szép szóból, végül minden további nélkül felfüggesztetted a levelezést.
Ebből te nem tudsz jó kijönni.
Nem szoktam kigúnyolni pasikat, de egy ilyen után szerintem az egész ismerősi köröm rajtad röhögne, a munkahelyemről meg kidobatnálak :D
Szerencsés csaj, hogy "lelépett", és nem fog kikötni egy ilyen kis pszicho nyomorult mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!