Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes olyan lány munkahelyén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan lány munkahelyén jelenetet rendezni, aki csak úgy eltűnt az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem netről egy nővel. Tök jól elbeszélgettünk, de egyszer csak eltűnt, nem válaszolt a leveleimre stb, Szerintem ez nem korrektség. Mivel tudom hol dolgozik, ezért azt tervezem hogy odamegyek a munkahelyére és jelenetet rendezek , hogy mekkora gerinctelen, hogy csak így eltűnik és megkérdezem, hogy miért tűnt el, válaszoljon!!

Ha kell teljesen lealázom a kollégái előtt, nem szoktam szórakozni, nem bírom az ilyen viselkedést

2016. máj. 30. 13:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az erőszak szerinted hova vezet (?) ne akard magad ráerőszakolni senkire sem, vagy szeret, kedvel téged vagy nem, el kell fogadni, tetszik vagy nem . Senkinek a társáságra + szeretetére nem vágynék ha a szimpátia csak egyoldalú és az is ki erőszakolt . Én jól érzem magam miközben a másik meg csak muszályból, hát köszike de én ebből nem kérnék . És vigyázz, mert zaklatás címen fel is jelenthet és megütöd a bokádat, kell neked priusz egy csaj miatt ???
2016. máj. 30. 13:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne indokolnia, ha már nem szeretne veled levelezni többet?

És saját magad égetnéd csak le, ez ezer százalék.

2016. máj. 30. 13:29
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Növessz magadnak tököt kisgyökér, és fogadd el, hogy nem minden csaj utánad bomlik.
2016. máj. 30. 13:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj, csinálj jelentetet. Amikor a végén nagy nyilvánosság előtt megkérded, miért lépett le, a csajnak csak annyit kell mondania: ezért.
2016. máj. 30. 13:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Jeeezus en kb kirohognelek,ott kezdodik h at sem engednek a biztonsagi kapun kartya nelkul.Abban a pillanatban ahogy elkezdesz rikacsolni a biztonsagiak kiraknak:-))Ezzel csak magadat egeted le,meg a kollegai is kirohognek es egyetertenek vele abban h nem valaszolt,leven a pszichopatakat kerulni kell:-)))
2016. máj. 30. 13:38
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel max azt fogod elérni, hogy a biztonsági őr kidob, vagy kihívják a rendőrséget garázdaságért. És ezzel csak a nőt fogod felemelni, mert lám milyen menő csaj, hogy egy pasi nem tudja elviselni ha nem kaphatta meg.
2016. máj. 30. 13:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha saját magadat akarod megalázni, nevetségessé tenni, illetve bebizonyítani, hogy tényleg nem érdemes veled ismerkedni mert egy vállalhatatlan, hisztis tapló vagy, akkor nyugodtan.
2016. máj. 30. 13:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, az én előző munkahelyemre például nem lehet csak úgy bejönni. A területre, parkoló részre sem tudsz belépni, nemhogy az épületbe. A mostani munkahelyemre az épületbe bárki be tud jönni, de utána kártyás belépés van , emellett bizti őrök vannak és amint elkezd valaki ordibálni, kiteszik.

Másrészt, mégis jelenetet csinálsz valahogy, engem is odahívnak, felteszed a kérdésedet, majd annyit mondok, hogy "Ezért."

Ezután pedig teljes nyugalommal megkérem a távozásra, majd ha nem teszi, akkor a bizti őrt, vagy ha máshol dolgoznék, akkor a kollégáimat, hogy hajítsák ki a majmot.

Magadat járatod le. Ezután ha a csaj még amúgy gerinctelenül is bánt volna veled, akkor se fogják elhinni. Azt mondja a haveroknak, hogy zaklattad, nem hallgattál a szép szóból, végül minden további nélkül felfüggesztetted a levelezést.

Ebből te nem tudsz jó kijönni.

2016. máj. 30. 14:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Istenem miért van ennyi hülye gyerek mint te...Gondolj bele, lehet azért nem válaszolt, mert ilyen primitív barom vagy. Tipikus az az alak vagy, aki azt hiszi mindenki hülye és ő az okos. Sajnállak! :)
2016. máj. 30. 14:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam kigúnyolni pasikat, de egy ilyen után szerintem az egész ismerősi köröm rajtad röhögne, a munkahelyemről meg kidobatnálak :D

Szerencsés csaj, hogy "lelépett", és nem fog kikötni egy ilyen kis pszicho nyomorult mellett.

2016. máj. 30. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!