Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen nőre vágytok BELSŐRE?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Intelligens, határozott,kedves, megértõ, család centrikus,lehessen vele értelmesen civakodni, ne legyen nagyon önfejû és szeresse a fekete humort.
2016. máj. 30. 10:50
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
Belsője a kerékpárguminak van. Az embernek bensője van.
2016. máj. 30. 10:51
 3/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Okos, művészlélek, megértő, kedves, objektív látásmóddal rendelkezik, megbízható. Valamit biztos kifelejtettem, ami hiányzona, de ezek mindenképp fontosak.
2016. máj. 30. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Kedves, megerto, oszinte, huseges, torodo.

Mindegy csak jol kijojjunk es szeressen nekem eleg ezis.

2016. máj. 30. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
:-)szép vélemény!
2016. máj. 30. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Cinikus, fekete humorú, kritikus, szemlélődő, unkonvencionális, racionális gondolkodású, meritokrata, szemlélődő, képes és nem is fél vitázni, nem él illúziók között, tisztában van a világ működésével és az azt mozgató erőkkel, szóval nagyjából olyan, mint én, bár ilyen nőre várni olyan dolog, mint a Szaharában várni a fagyis kocsit, éppen ezért írtam oda, hogy szarik az illúziókra, mert magam is így vagyok vele, éppen ezért nem kergetek délibábokat és beismerem magamnak, hogy ilyen nőt találni esélytelen, legalábbis úgy, hogy mellé szebb legyen, mint egy barlangi troll.
2016. máj. 30. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hisztis, nem vihog, nem hülye pi..a, nem vetélkedik más lányokkal, elfogadja magát, van életcélja és konkrét elképzelései.
2016. máj. 30. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Okos, családcentrikus, nem a mai divatlibák egyike. El akar valamit érni az életben, van hobbija, ja, és HŰSÉGES.
2016. máj. 30. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Rózsaszín és nedves
2016. máj. 30. 12:28
 10/12 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Hűséges,kedves,okos, művelt, ragaszkodó, alkalmazkodó, szexben mindent bevállalós, értem rajongó és mindenben a kedvemben járó hölgyek szoktak az eseteim lenni...
2016. máj. 30. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!