Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen nőre vágytok?

az előző tökéletesen leírta.
bár én személy szerint hozzátenném, hogy legyen szőrös a puncija, valamiért az nagyon izgat engem :D :$

Kedves velem, megértő, meg lehet vele beszélni mindent, őszinte. Nem baj ha kényelmes de ha úgy adódik akkor ne legyen lusta. Ne legyen túlzottan anyagias, tehát ne várja el, hogy elhalmozzam mindenféle ékszerekkel és hasonló dolgokkal. Én magam sem hordok, másnak sem szeretnék ilyeneket venni csak kivételes alkalmakra... amikor megkérem a kezét, házasságkötéskor, stb. Néha tudjon kompromisszumot kötni a közös cél érdekében legyen képes az egyéni célokat hátrébb sorolni. Cserébe természetesen tőlem is elvárható mindez. Testalkatra átlagos vagy vékonyabb illik hozzám mert én sem vagyok valami nagy darab. Aki picit alacsonyabb az talán előny. Iskolai végzettség jó ha valamije van általános iskola után (érettségi, szakma, bármi... akinek diplomája van, azokkal kapcsolatban vannak fenntartásaim de nem kizáró ok csak néha eléggé irreálisan látnak bizonyos dolgokat). Ne a buli legyen az élete, legyenek dolgok amik iránt érdeklődik, ebből kiindulva lehessen vele közös programokat szervezi. Akár kirándulás, mozi, csillagvizsgáló, korizás, séta, bicikli, sátrazás vagy akár közösen kísérletezés a konyhában... bármi, csak legyen valami ami érdekli. Tudja elfogadni a munkám, a hobbim és a barátaim (szerintem a hobbimon kívül a többit nem nehéz, de azon meg én képes vagyok változtatni a lány kedvéért). Ha picit félénk még az nem baj, önbizalom egy idő után több lenne az biztos. Annyi bátorsága legyen csak, hogy szóba áll velem ha úgy érzi, hogy érdemes... a többi jön magától :) Ha nem tud főzni nem gond, csak legyen kedv a kísérletezésre. Ha valami nyomja a szívét-lelkét, mondja el, bízzon bennem.
Igazából itt az őszinteség a legfontosabb. Cserébe alap, hogy ezt kapja meg egy nagy adag szeretet és törődést. Ha hasonló értékek alapján élünk és hasonlóképp látjuk a világ bizonyos dolgait akkor szerintem egy jó kapcsolat lehet.
Biztos, hogy hagytam ki dolgokat de így hirtelen ennyi jött :)
Ja igen... a dohányzás. Azonnal kizáró ok. Én sem teszem, ő se tegye. Alkoholt pedig mértékkel és ne zavarja, hogy én nem iszom, nem kávézom és nem is fogok soha.

8-as
Lehet szarkazmusnak szántad, de nagyon közel vagyunk már ahhoz, hogy teljesen emberszerű bionikus robotokat készítsünk, amelyek mozgásban is képesek lesznek a tökéletes utánzásra.
Ha ez megtörténik, a nyugati társadalmaknak(és a japánnak) azon a napon befellegzik.
Senki nem fog egy átlagos, szürke, hisztiző és hűtlen nővel foltozgatni egy kapcsolatot, mikor teljesen tökéletes és simulékony, emberszerű robottal is élhet, aki ráadásul úgy néz ki, mint az intimissimi reklámból az a lány...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!