Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nő is fél 30 felé közeledv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is fél 30 felé közeledve, hogy nem találja meg a párját és egyedül éli le az életét? 27/N

Figyelt kérdés

2016. máj. 29. 18:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%
Mire kedvelik jobban a friss húst? Szexre? Mert családalapításra biztosan nem 20 évest fognak választani. Másrészt ne állítsunk már be úgy egy 27 évest mint aki már lelakott és öreg, ugyan olyan fiatal és friss még, ha oda figyel magára. Nem a korától lesz első sorban jó nő valaki fogjátok már fel! Egy 20 éves is lehet testileg taszító, barmok. Annyira bírom hogy leszólják ezen az oldalon az ilyen korú nőket a való életben meg csorog a nyálatok utánuk, nevetséges.
2016. máj. 30. 08:57
 22/26 anonim ***** válasza:
61%

21-es

Félreértettél.

Nem a 27 éves van beállítva öregnek, hanem 30 felett indul meg a "lassú erózió", amit szó szerint a bőrén is meg fog tapasztalni a hölgy, ahogy az elődei is megtapasztalták.

Amúgy nem is azt mondtam, hogy a 30-as nők rosszak(személy szerint sokkal jobban kedvelem őket, mint a 20-asokat), hanem annyit mondtam, hogy a potenciális pasik fognak szépen ragaszkodni a <30-hoz.

Tehát a potens, pénzes, magabiztos, sikeres, magas, férfias, tehát a mindenki számára bugyinedvesítők.

Ők éppen olyan ütemben cserélik a nőket, ahogy a kocsikat és nem fog egy 32 évest egy másik 32 évesre cserélni, hanem szépen visszanéz a friss, ropogós, feszes mellű 22-25-ös kategóriába.

Magyarul az illető hölgy úgy fogja megtapasztalni ez az eróziót, hogy hirtelen elmaradozik ez a kategória a lovagok közül, márpedig ha ebből akar választani és a hétköznapi halandókat csak friendzone-rezidensnek szánja, nem alkuszik meg velük, akkor nem sok jóval kecsegtetnek a 30-as életévei.

2016. máj. 30. 09:22
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Te meg a kérdést értetted félre, a kérdező nem szexkapcsolatra vágyik és a választ adó nők sem, hanem társra tehát nem olyan pasi kell nekik aki úgy cseréli a nőket mint az autókat, hidegen fogja hagyni őket hogy 30 felett nem őket válasszák már szexre. Addigra ők inkább férjhez szeretnének menni és ezek a pasik akiket leírtál nem hogy 30-as éveiben de talán soha nem házasodnak meg. Az meg csak a csúnya fiúk téveszméje hogy a jó pasik mind ilyenek, mindegyik csak szexet akar,megállapodni nem és mindegyik felszínes stb... szerencsére egyáltalán nem így van, én ismerek nem egy olyan pasit (még a családomban is van) aki nagyon jól néz ki, pénzes, sikeres és nagyon szeretne családot és nem 40 éves kora után és nem 20 évesek között keresgél. Úgyhogy nem kell annyira aggódni. Persze ezeknek a férfiaknak vannak elvárásaik de nem az van az első helyen hogy 22 éves legyen a nő. Sőt.
2016. máj. 30. 09:54
 24/26 anonim ***** válasza:
42%

23-as

Ha te ezt elhiszed, akkor nem tudok segíteni.

Mivel nem tudsz férfiaggyal gondolkodni, sosem fogd belátni ennek az abszurditását.

Egy jó pasi nem fog a magadfajta átlagossal leállni, családot építeni és ezzel lemondani a jobbnál jobb nőkről...

2016. máj. 30. 10:36
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

Egyrészt honnan veszed hogy átlagos vagyok? Semmit nem tudsz rólam, hogy nézek ki, hány éves vagyok stb. Másrészt pedig Te nagyon nem a való életben élsz. Én tapasztalatból beszéltem, mivel a családomban és a családom barátai között is sok a jó módú, sikeres, jó pasi és látom hogy milyen barátnőik/feleségeik és mindegyik 30 körüli. Nem fogod fel hogy vannak olyan jó külsejű és értelmes(!) pasik akik szeretnék családot és feleségnek meg anyának nem az alapján választanak párt hogy hány éves? Igen a csinosabb nőket keresik, de ennyi nekik nagyon nem elég. A 20-25 év közötti szép lányok még tanulnak, buliznak, pasiznak,utaznak, karriert építenek stb. és nagyon nem akarnak szülni. Ritkán van kivétel, de azok meg 90%-ban vagy buták vagy csúnyák vagy defektesek valamiért. Tehát a sikeres,értelmes, jó pasik ha családot akarnak azok közül választanak akik már befejezték tanulmányaikat, túl vannak a bulizós korszakon és önállóak. Ahhoz hogy mindez teljesüljön kell pár év tehát nem 25 év alattiak ezek a nők.

De valószínű Te semmit nem értesz ebből az egészből mert nincsenek ilyen ismerőseid és a neten keresztül látod a világot ami enyhén szólva nem reális.

2016. máj. 30. 11:10
 26/26 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok nő, de hasonló aggodalmaim vannak így a három x-hez közeledve.

27/F

2016. máj. 31. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!