Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is fél 30 felé közeledve, hogy nem találja meg a párját és egyedül éli le az életét? 27/N
Jajjj, Anyukaborogass!
Köszönjük, de szerintem elég nagy kislányok vagyunk! Magunk is eltudjuk dönteni, hogy kinek adjuk illetve nem adjuk meg az esélyt.
És amúgy meg! Én elég sok mindenkinek megadtam a lehetőséget, még itt is. Csak annyit mondanék, hogyha ilyen férfiak szaladgálnak mostanság szabadlábon az utcán, akkor köszönöm szépen én boldogan leélem az életem pár háziállat és egy vibrátor társaságában.
Kérdező! Félni sosem féltem ettől. Inkább csak elgondolkozni szoktam, hogy miért ilyen nehéz megtalálni a társunkat...
Sajnos nem találtam meg az igazi társamat,aki hasonló hozzám :(
talán nem létezik! :(
egyedül kell élnem,és megyek tovább!
Jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban!
Sok sikert kívánok mindenkinek!
#11 nem hullhat csak úgy az öledbe egy kapcsolat, mert akkor nem értékeled, így meg majd fogod, ha jön az igazi :)
mindenkinek sok sikert, nem sírni, és főleg nem beletörődni csajok, majd meglesz az igazi, addig is érezzétek jól magatokat máshogy. :)
Én most inkább kiléptem egy elég hosszú, de jövőképemnek nem megfelelő kapcsolatból. Úgy éreztem, hogy inkább leszek egyedülálló, mint boldogtalan. 27 vagyok, még van időm arra, hogy összefussak az igazival :)
27/N
19-es
Annyira azért nincs, de majd meglátod. A harminc feletti (potenciális) pasik a friss húst jobban kedvelik ám,de tényleg, majd meglátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!