Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én miért nem érdekelhetek senkit?

8: Amiket felsoroltál, nos, nem a legjobb hobbik.
Filmeket szinte mindenki néz, de teljesen passzív tevékenység, amihez amúgy nem is szükséges társaság nagyon. Persze, néha jó egy nyugis vasárnapon a párunkkal összebújva filmezni, de hamar bele lehet unni. Ráadásul filmezni nagyjából mindenki szokott, ezáltal teljesen érdektelen, tucattevékenység.
Az internetezés szintén nem igazán egyedi hobbi. Többnyire unaloműzés.
Könyvolvasás. Számomra pozitív, mert én is sokat olvasok, de többnyire, általánosságban azok a lányok, akik sokat olvasnak leragadnak az Alkonyat és a Szürke 50 árnyalata könyveknél. Esetleg még pár Stanley Steel vagy Nora Roberts féle ponyva is befigyel. Amennyiben viszont értelmes könyveket olvasol, azt vedd figyelembe, hogy a férfiak nagy többsége az újságok sportrovatánál többet nem olvas, náluk nyilván nem tűnik pozitívnak az olvasás.
Barátnőid, társaságod van amúgy?
Keresned kellene néhány olyan tevékenységet, amiben emberek között vagy. Ha gondolod, talán segíthetek, ugyanis én is sokáig poshadtam a 4 fal között, az utóbbi időben kezdtem magamra találni.

Kérdező, nincs semmi baj veled. Csak épp így fogtad ki. Én nagyon örülnék, ha megismerhetnék egy félénkebb, visszahúzódóbb, művelt és intelligens nőt. A leírásod alapján szimpatikusnak tűnsz.
Mondanám, hogy lehet az a probléma, hogy nem fogadod mások közeledését, de pontosan leírtad, hogy aki érdeklődött, azt nem utasítottad el. Lehet egyszerűen felszínes embereket fogtál ki, akik nem akartak komolyan venni, esetleg megriadtak attól, hogy művelt és intelligens vagy.
Engem például érdekelnél :)

Ha nem a külsőddel van a gond akkor a többi tulajdonságod nem tetszik a férfiaknak ha már nem egyről van csak szó.
A többi tulajdonságod, az olyan mint pl.: a viselkedésed, a beszélőkéd, az, hogy miről s hogyan beszélsz, nem e vagy túl unalmas, vagy nagyképű, vagy okoskodó, szóval minden más ami nem külső. Abban keresd a hibát.

"Tudom hogy ez a férfiaknak nem számít, de mások állítása szerint művelt, intelligens vagyok. "
Nálam ez az egyik legeslegfontosabb! Nagyonis számít. Mégis mire mennék egy buta lánnyal?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!