Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon én miért nem érdekelhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon én miért nem érdekelhetek senkit?

Figyelt kérdés
Jó vannak rossz tulajdonságaim: kissé antiszociális vagyok, félénk, visszahúzódó, de ha valaki olyan közeledett felém aki érdeklődött irántam, annak nem utasítottam el a közeledését. Csak az érdeklődés irántam alább hagy egy pár randi után, és otthagynak. Nem éreztem azt senkinél, hogy én valakit igazán érdekelhetek. Fogalmam sincs másoknak hogy sikerül tartósabb kapcsolatot kialakítaniuk, míg nekem ez sem sikerül. Tudom hogy ez a férfiaknak nem számít, de mások állítása szerint művelt, intelligens vagyok. Meg mivel már érdeklődtek utánam valamilyen szinten férfiak, nem hinném hogy a külsőm visszataszító lenne.
2016. máj. 29. 12:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Milyen férfiak érdekelnek? Mielőtt jössz a betanult közhellyel,hogy humoros,hűséges, meg amiket felszoktatok sorolni, de ezek közül egyiket sem tartjátok a valóságban szempontnak, hagy válaszoljak helyetted, te is csak a jóképű alfa hímeket veszed észre, azok után vágyakozol.
2016. máj. 29. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
trollkérdés
2016. máj. 29. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is tanulok, feljebb török, fejlesztem magam ahelyett, hogy álnok, hazug emberekkel verjem szét a szívemet, ami már amúgy is darabokban van. Szerintem ne görcsölj rá erre a párkapcsolat dologra. Legyél boldog az életben egyedül, aztán utána úgyis jönni fog valaki, aki tudni fog szeretni.
2016. máj. 29. 13:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

8: Amiket felsoroltál, nos, nem a legjobb hobbik.

Filmeket szinte mindenki néz, de teljesen passzív tevékenység, amihez amúgy nem is szükséges társaság nagyon. Persze, néha jó egy nyugis vasárnapon a párunkkal összebújva filmezni, de hamar bele lehet unni. Ráadásul filmezni nagyjából mindenki szokott, ezáltal teljesen érdektelen, tucattevékenység.

Az internetezés szintén nem igazán egyedi hobbi. Többnyire unaloműzés.

Könyvolvasás. Számomra pozitív, mert én is sokat olvasok, de többnyire, általánosságban azok a lányok, akik sokat olvasnak leragadnak az Alkonyat és a Szürke 50 árnyalata könyveknél. Esetleg még pár Stanley Steel vagy Nora Roberts féle ponyva is befigyel. Amennyiben viszont értelmes könyveket olvasol, azt vedd figyelembe, hogy a férfiak nagy többsége az újságok sportrovatánál többet nem olvas, náluk nyilván nem tűnik pozitívnak az olvasás.

Barátnőid, társaságod van amúgy?

Keresned kellene néhány olyan tevékenységet, amiben emberek között vagy. Ha gondolod, talán segíthetek, ugyanis én is sokáig poshadtam a 4 fal között, az utóbbi időben kezdtem magamra találni.

2016. máj. 29. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, nincs semmi baj veled. Csak épp így fogtad ki. Én nagyon örülnék, ha megismerhetnék egy félénkebb, visszahúzódóbb, művelt és intelligens nőt. A leírásod alapján szimpatikusnak tűnsz.

Mondanám, hogy lehet az a probléma, hogy nem fogadod mások közeledését, de pontosan leírtad, hogy aki érdeklődött, azt nem utasítottad el. Lehet egyszerűen felszínes embereket fogtál ki, akik nem akartak komolyan venni, esetleg megriadtak attól, hogy művelt és intelligens vagy.

Engem például érdekelnél :)

2016. máj. 29. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha nem a külsőddel van a gond akkor a többi tulajdonságod nem tetszik a férfiaknak ha már nem egyről van csak szó.

A többi tulajdonságod, az olyan mint pl.: a viselkedésed, a beszélőkéd, az, hogy miről s hogyan beszélsz, nem e vagy túl unalmas, vagy nagyképű, vagy okoskodó, szóval minden más ami nem külső. Abban keresd a hibát.

2016. máj. 29. 13:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Unalmas sablonkérdés egy unalmas tucatembertől. Én már meguntam, hogy a hozzád hasonlók nyafogásaira figyeljek, az egyik fülemen be, a másikon ki. Nektek semmi nem jó, állandóan ezt a szerencsétlenkedést sugározzátok magatokból, árad belőletek ez a "szerencsétlenvagyoksenkineksemkellek" hozzáállás. Itt is beszéltem nem egy ilyen emberrel, hiába próbáltam őket kimozdítani ebből az állapotból, nem mentem semmire. Normálisan kommunikáltam velük, érdekeltek, próbáltam közelebb kerülni hozzájuk, megismerni őket, még találkoztam is volna velük, utazniuk sem kellett volna, de rendszerint hazudoztak és picsogtak, vagy szó nélkül eltűntek. Egy idő után feladtam, energiavámpírok vagytok egytől egyig, ha a lelkét kiteszi az ember, akkor se fogjátok elhinni, hogy érdekelhettek bárkit is. Azt hiszitek, hogy azért, mert műveltnek és intelligensnek tartanak benneteket, akkor az automatikus belépő a párkapcsolatok világába. Ezen kívül mit tudtok nyújtani? Meg tudtok szólalni más emberek társaságában? Tudtok magabiztosan, határozottan, mégis nőiesen viselkedni? El tudjátok csábítani a férfiakat? Tudtok főzni, gondoskodni a családotokról? Nem egy két lábon járó lexikont akarunk magunk mellé, aki bezárkózik a maga kis világába, és ül, mint egy darab fa. Túl sok ilyen lánynak próbáltam segíteni, hogy kinyíljon, de ráuntam, egyszerűen nem éri meg az időt és az energiát.
2016. máj. 29. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy ez a férfiaknak nem számít, de mások állítása szerint művelt, intelligens vagyok. "

Nálam ez az egyik legeslegfontosabb! Nagyonis számít. Mégis mire mennék egy buta lánnyal?

2016. máj. 29. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Pedig a humor és a hűség tényleg fontos szempont számukra, de csak akkor, ha alfahím vagy. :D Ha nem vagy az, akkor lehetsz akármilyen, le se szarnak.
2016. máj. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!