Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon én miért nem érdekelhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon én miért nem érdekelhetek senkit?

Figyelt kérdés
Jó vannak rossz tulajdonságaim: kissé antiszociális vagyok, félénk, visszahúzódó, de ha valaki olyan közeledett felém aki érdeklődött irántam, annak nem utasítottam el a közeledését. Csak az érdeklődés irántam alább hagy egy pár randi után, és otthagynak. Nem éreztem azt senkinél, hogy én valakit igazán érdekelhetek. Fogalmam sincs másoknak hogy sikerül tartósabb kapcsolatot kialakítaniuk, míg nekem ez sem sikerül. Tudom hogy ez a férfiaknak nem számít, de mások állítása szerint művelt, intelligens vagyok. Meg mivel már érdeklődtek utánam valamilyen szinten férfiak, nem hinném hogy a külsőm visszataszító lenne.
2016. máj. 29. 12:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy érdekes? Ez pár randi után kiderül...nem lehet miről beszélni veled, nincsenek hobbijaid, főleg olyanok amik a másik fél érdeklődését is felkeltik, szívesen csinálná veled együtt. Ha antiszoc. vagy akkor ritkán jársz el otthonról, főleg szórakozni, keveset beszélsz stb.
2016. máj. 29. 12:45
 2/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem utasítod el a közeledést még nem jelenti azt, hogy érdekes is vagy. Persze ezt nem bántó szándékkal írom és nem feltételezem hogy unalmas ember volnál. Kicsit én is félénkebb természetű vagyok és tudom magamról hogy néha ha hagyom magamon eluralkodni akkor csak csendben ülök bámulok ki a fejemből és csak akkor beszélek ha kérdeznek. Ez egy férfi számára nem túl biztató, de le lehet gyűrni.
2016. máj. 29. 12:48
 3/19 A kérdező kommentje:
Kiszoktam itthonról mozdulni, csak nem bulikba szoktam járni.
 4/19 anonim ***** válasza:
írj nekem
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Azért, mert ha valaki felajánlaná,hogy ismerkedne veled,akkor neked is, mint az összes többi ilyen nőnek az lenne a válaszod, hogy itt nem ismerkedsz.
2016. máj. 29. 12:49
 6/19 anonim ***** válasza:
Én már feladtam. Szerintem nincs is szükségem párkapcsolatra.
2016. máj. 29. 12:50
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
ohh de sajnállak :'( gondolom vannak férfiak de neked is az alfa kell az átlagos pasi meg jaj de gázzzzzz
2016. máj. 29. 12:55
 8/19 A kérdező kommentje:
Filmeket szoktam nézni, internetezni, és könyveket szoktam olvasni.
2016. máj. 29. 12:55
 9/19 anonim ***** válasza:
ÍRJÁL RÁM
2016. máj. 29. 12:58
 10/19 anonim ***** válasza:
igazira vársz,ez helyes
2016. máj. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!