Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire béna?
A normálisabb férfiaknak általában bejövök, komolyan vesznek, többet szeretnének. Sokszor kapok exektől is bókokat, hogy nem találnak hasonló személyiségű/lelkületű nőt, mint én, blabla... Sokan újrakezdenék, avagy belekezdenének velem valamibe, én mégsem érzem a szikrát senki iránt. Jó egy éve egyedül vagyok, ismerkedek, randizok, de képtelen vagyok szerelembe esni, pedig mégcsak azt sem mondhatom, hogy nem adom meg az esélyét. Kezdek a miérteken görcsölni, ami csak még jobban elrontja a dolgokat.
Mi a fene van velem? Mindig olyanok iránt jön a szikra, akik nem vesznek komolyan és azt sem érdemlik meg, hogy a kisujjamat mozdítsam... Rosszul vagyok összerakva?
Én azt látom, hogy aki erőből keres, az úgysem talál.
Se társat, szerelmet meg főleg nem.
Csak élj... majd jön.
Szerintem a szikra alapvető feltétele egy kibontakozóban lévő kapcsolatnak. Megpróbáltam nélküle, onnantól kezdve, hogy kezdene kötöttségekkel járni egy kapcsolat, részemről szikra nélkül nem működik a dolog.
Szikra alatt értem azt, hogy működik a kémia, megvan a testi-lelki vonzalom. Ha csak testi van, vagy csak lelki, az sem működik...
Azt gondolom egy éve egyedül vagyok, szingli vagyok, jól érzem magam, mosolygok, a legváratlanabb helyzetekben kezdeményeznek férfiak, az viszont számomra mostmár zavaró tényező, hogy nem tudok őszintén nyitni senki felé, pedig szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!