Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire béna?

Figyelt kérdés

A normálisabb férfiaknak általában bejövök, komolyan vesznek, többet szeretnének. Sokszor kapok exektől is bókokat, hogy nem találnak hasonló személyiségű/lelkületű nőt, mint én, blabla... Sokan újrakezdenék, avagy belekezdenének velem valamibe, én mégsem érzem a szikrát senki iránt. Jó egy éve egyedül vagyok, ismerkedek, randizok, de képtelen vagyok szerelembe esni, pedig mégcsak azt sem mondhatom, hogy nem adom meg az esélyét. Kezdek a miérteken görcsölni, ami csak még jobban elrontja a dolgokat.

Mi a fene van velem? Mindig olyanok iránt jön a szikra, akik nem vesznek komolyan és azt sem érdemlik meg, hogy a kisujjamat mozdítsam... Rosszul vagyok összerakva?

2016. máj. 29. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az alap probléma az, hogy rágörcsölsz a kérdésre. Ne hajkurászd a párkapcsolatot és majd megtalálod.
2016. máj. 29. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
A szikra egy hazugság, mely időnként felvillan, és te azt gondolod, hogy megragadható. Sajnálom.
2016. máj. 29. 12:31
 3/6 omba ***** válasza:

Én azt látom, hogy aki erőből keres, az úgysem talál.

Se társat, szerelmet meg főleg nem.

Csak élj... majd jön.

2016. máj. 29. 12:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintem a szikra alapvető feltétele egy kibontakozóban lévő kapcsolatnak. Megpróbáltam nélküle, onnantól kezdve, hogy kezdene kötöttségekkel járni egy kapcsolat, részemről szikra nélkül nem működik a dolog.

Szikra alatt értem azt, hogy működik a kémia, megvan a testi-lelki vonzalom. Ha csak testi van, vagy csak lelki, az sem működik...

Azt gondolom egy éve egyedül vagyok, szingli vagyok, jól érzem magam, mosolygok, a legváratlanabb helyzetekben kezdeményeznek férfiak, az viszont számomra mostmár zavaró tényező, hogy nem tudok őszintén nyitni senki felé, pedig szeretnék.

2016. máj. 29. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
húúú 1 éve nincs senkid, aztaaa... nekem 8 éve nincs senkim, mégse fonom a kötelet, hogy felkössem magam.
2016. máj. 29. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs senkid. Mármint tartós kapcsolatod, ugye? Azt értjük. De mi a helyzet a szexuális életeddel? Nyilván van olyan, akivel összejársz.
2016. máj. 29. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!