Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak! Elég béna vagyok a kommunikálásban, és ez nagyban akadályoz a párkeresésben. Kérdezhetnék pár dolgot? 22/L
-Köszönésnek szerintetek jobban hangzik egy hangosabb szia, mint egy elharapott csendes hello, amit általában csinálok?
-ha megkérdezitek hogy a mi helyzet, akkor ahelyett hogy "semmi" jobban hagnzana ha azt mondanám ,hogy "minden rendben köszi"
-Ha valami értelmetlen jó pofizás van, akkor elég ha nevetek, vagy nekem is kellene valamit mondani?
-Ha kommentálnak a magasságomra, hogy milyen magas vagy, vagy hogy hogyan nőttél ekkorára, akkor mi lenne a jó válasz szerintetek?
-Beszélgetésben inkább igyekezek a fiút beszéltetni vagy magamról meséljek?
Így elsőre ennyi, köszönöm előre is annak aki segít, és ne csúfoljatok kérlek, tudom hogy nagyon béna vagyok ebben :D
-köszönni köszönj normál hangerővel....az úgy udvarias bárkivel szemben
-igen mindenképpen utóbbi...de a következő bejegyzésben kifejtem
-az értelmetlen jó pofizás az csak annak a jele hogy keresitek a közös hangot, légy benne a játékban és ahogy mondtam kifejtem..a mi a helyzet az értelmetlen jópofizás kezdete, tehát igen mondj valamit
-jó válasz minden esetben,: Anyám és apám génjei miatt igen látlak innen is és nem nem ritkább a levegő... -.- ne kommentálják... ez nem óvoda még ha nem is gúnyosan tették
-inkább mesélj magadról ha egy sráccal intimebb közelségbe kerülsz mint egy iskolai óra szeretik hallgatni a nőket és csak időnként megjegyzés szerűen beszélni...persze ez egyén függő de egyéb esetben úgyse lesz kérdés ki beszéljen
további kérdésed priviben küldheted ha akad még
F/28
- Köszönés: a szó mindegy, csak legyen érthető. Nem kell túlzásba esni egyik irányban sem, igazából ez a legegyszerűbb része - mondom ezt úgy, hogy nekem is bajaim vannak vele :D
- A "semmi" egy olyan válasz, amivel nem lehet mit kezdeni. Igazából a "minden rendben, köszi" is, talán egy fokkal többet lehet erre reagálni. Beszélgetéstől függ, hogy mikor kell csak egy sima "jól, kösz, és te? - én is jól" amerikai típusú rituálészöveget nyomni, és mikor kell akár kifejteni, hogy mivan.
- Érdemes beszállni valami viccessel, persze ezt gyakorolni kell. Nekem a szituációs komédiák, a Beugró-előadások például sokat segítettek, a lényeg, hogy legyen szókincsed sok témára, és pörögjön az agyad, hogy kitaláld, mi illik oda. Ehhez idő kell, hogy jól menjen, de minél később kezded gyakorolni, annál később lesz jó.
- Magasság: nem tudom, pedig ugyanebben a cipőben járok, én általában egy "igen, tudom"-mal válaszolok valami olyan arckifejezéssel, hogy "hagyjál már" :D Ez valószínűleg nem egy jó módszer. (btw milyen magas vagy? :D imádom a magas lányokat)
- Kb egyenlően érdemes, ez is a beszélgetőpartnertől és a szituációtól függ. Nem kell görcsölni, hogy most épp akut nincs meg az 50%, elcsúszhat, a lényeg, hogy hosszútávon 50% körül legyen az átlag, hogy kiről van szó.
Ha még van kérdésed írj nyugodtan, szívesen segítek, pláne, hogy én is ebben a cipőben jártam/járok, s már sokat fejlődtem, de azért még van hova.
24/F
köszi :)
de a magasságomat szerintem inkább olyan elismerően mondják ,szóval nem visszavágni akarok hanem valami udvariasat mondani, de erre sose tudok semmit...
- inkább a csendes hello, engem idegesít alapjáraton is ha hangos egy lány, az ilyen "tinir***ncokra" jellemző, nekem szimpatikusabb ha csöndesebb
- egyik rosszabb mint a másik, biztos tudnál valamit mondani rá, hogy milyen napod van például, mert ha nekem be is jön egy lány de ezt mondja, én nekem az jön le, hogy nem érdeklem, szóval én egy pár mondatot várok legalább hogy mondom. Ez a semmi, olyan, mint ha azt mondaná hogy semmi hagyjál békén...
- a beszélgetésben is - is
- az értelmetlen jó pofizást nem értem
- a magasságodra egyszerűen fogalmam sincs xd
Szia! Én egy pár évvel idősebb lány vagyok, aki szintén egyszer elkezdte valahol, szóval ennek tükrében értékeld a hozzászólásom:
- a lelkes köszönés azt üzeni, hogy az illetőnek nagyon örülsz és nagyon vágysz a társaságára. Ha egy mosoly is felkúszik az arcodra, az még jobban megerősíti ezt az érzés. És amúgy a fiúknak nagyon tetszik ha egy lány lelkesen reagál a társaságukra.
- Ha megkérdezik mi a helyzet inkább fejtsd ki mi történt veled, bármilyen kicsi dolog is. Mondjuk "Épp most vettem új tankönyvet,... ami elég béna, mert ez és ez van benne..." Épp most megyek haza, mert egyetemen voltam, ahol teljesen leszívták az agyam X órán..." stb. Ez a beszélgetés forma azért jobb, mint az általad említett, mert ez is egy nyitás a másik felé. A "kösz jól", meg a "semmi" egy általános valami, ami ott a válasznál véget is ér, és csak bámultok egymásra és kerestek fejben még valami témát, hogy ne legyen már olyan kínos csend. Ellenben ha csacsogsz, ha van valami hozzáfűzni valód a mai napodhoz, legyen az bármi butaság, akkor a férfinak felkínálsz egy kapcsolódási pontot Pl. megragadja a fiú, hogy "Á, tényleg, X órát én is felvettem és tök szívás volt az egész!" "Juj, nagyon komolyan néz ki ez a tankönyv, nem is tudtam, hogy ennyire érdekel ez a tantárgy" És lehet tovább fűzni a beszélgetést, amerre nektek kényelmes. Ne félj, hogy belesülsz a beszélgetésbe és lehetnek nem túl elmés meglátásaid is, de a lényeg, hogy a sok szövegből már lehet szemezgetni, hogy mi a közös élmény vagy merülhetnek fel kérdések, amik szintén életben tartják a kommunikációt.
- És itt el is érkeztünk az utolsó kérdésedhez: mint fent vázoltam ha csacsogsz, akkor a fiú tud választani a közös témát illetően. És a sok információból tud szemezgetni. Ha ennek ellenére se akar megmukkani, akkor jöhet a kedves, pirulós formula amikor szabadkozol, hogy "beszélsz itt össze-vissza" erre úgyis fog valamit reagálni, hogy "Áh, szerinte ez nagyon aranyos" vagy bármi, de akkor is el lehet indulni e-mentén is.
- A magasságnál meg én csak annyit mondanék, hogy kiskoromban sok volt a húsvéti locsoló. Vagy gyúrsz a miss Eiffel torony díjra, támogasson egy szavazattal. Viccet csinálnék a dologból, hogy lássa tisztában vagy vele és nem zavar. És a poén szintén egy pozitív dolog.
Szerintem én nem válaszolok a kérdésedre... Annyit mondanék csak, hogy ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel, hanem add önmagad. Ne tervezz előre, hanem légy spontán. Ha hangosan sziázni akarsz, akkor sziázz. Ha csak halkan helló, akkor helló.
Ha pedig igazán megtalálod a hozzád való férfit, akkor nem kell közben azon agyalnod, hogy na most mi legyen? Hanem csak simán beszélgettek és kész. Megy minden magától. Ha pedig kölcsönös a vonzalom, akkor bumm, kész a párkapcsolat.
Igen,szerintem jobb a szia.
Lényeg,hogy visszakérdezz.
Akkor inkább lőj le,ne legyen értelmetlen:D
Aki ilyen hülyeséget kérdez,azt hagyd.
"Hogy nőttél ekkorára?"
Te jó ég...
Locsolt anyám,bameg-.-:D
Jobb szeretem,ha a másik beszél.
A lényeg az igyekezet és szándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!