Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat egy ilyen fogazatú férfi barátnőt, ha jó a bensője?
"Képtelen vagyok elhinni, hogy valaki ennyire igénytelen legyen, hogy ilyen fogakkal mászkálna és ne lenne annyi pénze, hogy elhúzzon a fogászathoz megcsináltatni. "
képtelen vagyok elhinni h valaki ennyire idiota mint te. Halvány fingod sincs arrol mennyibe kerül egy fogszabályzos kezelés de járatod a pofád másokat kioktatva. Roviden a menet: állapot felmérés, röntgenek, kezelések, fogszabályzó felrakása, korrigálás, szabályzás, esetleges kezelés alatti javítások, majd ha lekerül ideiglenes fogszabályzó (éjszakai). A kezelés menete, hossza, a fogszabályzo tipusa mind befolyásolja az árat és elérheti a 1,5 milliót is a végösszeg. Nekem pl 750 ezerbe kerül(előre számítással, ha minden "terv" szerint megy a kezelés alatt)
Az egyetlen hibás max a szülei lehetnek akik nem vitték el gyerekkorában a dokihoz amikor meg ingyen megcsinaltak volna neki.
Össze lehet spórolni az összeget idővel, nyilván attól függ, hogy mennyit keres az ember. És utána szépen meg lehet csináltatni. Ilyen egyszerű. Ha 5 évig spórol rá, akkor 5 évig. De a 6. évben már csodaszép lesz a mosolyra. Erről csak ennyit!!
Szóval nem kellenek az ilyen h..lye kifogások, hogy méreg drága, meg egyebek.
Akkor az ilyen hátrányos helyzetű személy, abból a körből válogasson magának párt, aki hasonló helyzetben van mint ő, és nem ciki a nőnek, hogy a párjának ilyen fogazata van.
Egy átlagos hétköznapi nő szerintem nem fogja magát égetni egy olyan emberrel, akinek ilyen a foga.
Egyébként te is okos vagy, hogy a két végletet tudod csak leírni:
"mikor inkább arra spórol, h a gyerek ne fagyjon meg télen, mert sztem ebből is akad." (ergó hátrányos helyzet)
"Rózsadomb" (irtó gazdagok)
Egy átlagos hétköznapi személy tud évekig spórolni, hogy annyi összejöjjön, hogy el tudjon menni utána a fogászatra, na de mindegy, szerencsére nem rólam van szó.
"Egy átlagos hétköznapi személy tud évekig spórolni, hogy annyi összejöjjön, hogy el tudjon menni utána a fogászatra, na de mindegy, szerencsére nem rólam van szó."
azt észre lehet venni, h qrvára leszrod a másikat, ez tényleg valszeg egy kitalált dolog, de nem kellene akkor se ilyen flegmán odavágni, h spóroljon rá, mikor nem tudod, h milyen az anyagi háttere. Ezt mindig utáltam, én megtehetném úgy érzem, de ő nem biztos, ezt nem kellene elfelejteni, csak erre akartam felhívni a figyelmet.
Nem tudom tényleg, h a qrva szegény meg k. gazdag között nincs semmi, azért írtam magamat középosztálybelinek, igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!