Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat egy ilyen fogazatú férfi barátnőt, ha jó a bensője?
hahaha :D jó vicc így estére
Képtelen vagyok elhinni, hogy valaki ennyire igénytelen legyen, hogy ilyen fogakkal mászkálna és ne lenne annyi pénze, hogy elhúzzon a fogászathoz megcsináltatni.
Addig ne is álmodozz nőről, míg magaddal szemben ilyen igénytelen vagy!
De ez pontosan igénytelenség, mert NINCS IGÉNYE A KÉRDEZŐNEK elmenni a fogászathoz, megelégszik ezzel a helyzettel, tehát sz..rik az egészre magyarán.
Attól, hogy nem rohad a fogad, attól, még igénytelen és rendezetlen a fogak állása.
Szerintem nem te vagy a képen.
1. Van valamilyen felirat a kép alján, valószínűleg valamilyen oldal poszolta. Te a saját képedet nyilván nem egy oldalról szeded le.
2. Régi a kép. Ez látszik a haj, bajusz, szemüvegfazonból, és a kép színvilágából. Te nyilván nem 30-40 éves képet tennél fel magadról (mert én ennyinek tippelem a képet), meg akkor most már túl lennél a párkeresésen.
Nocsak, megihletett a válaszom?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Én lennék a hatos, gondolom azt várod, hogy majd jöjjön valami álszent gyökér és behazudja azt, hogy "hát, ha mellé kedves és jószívű, akkor talán".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!