Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden csajnak idősebb pasi?
Figyelt kérdés
Viszonylag jól nézek ki de saját korosztályomban elég nehéz csajt találni mert vagy pasija van vagy pedig nem az esetem,és általában ha pasija van akkor idősebb.Van autója,dolgozik,eltartja a lányt ....Ennyire fontos ez?2016. máj. 28. 08:48
11/11 anonim válasza:
Az hogy minden csajnak idősebb pasi kell nyilván nem igaz és ezt te is tudod kérdező de az igaz hogy ez a tendencia. Éngem pl se az ivás se a buli nem érdekel és nem azért mert zárkózott vagy unalmas lennék, a szex nyilván igen de nem érzelmek nélkül. 19F létemre elég érettnek tartom magam és nem is igazán gondolkodom fiatalabb lányban de a kor nem mindíg döntő és egyénileg eltér hogy ki milyen érett. Énis minden évben rengeteget komolyodtam de sose volt olyan idióta gondolkodásom h attól lesz valaki férfi ha sört iszik , focit, néz meg számítógépezik mint sok retardált még felnőtt korában is, engem ezek soha nem érdekeltek már fiatalon se és ezek miatt előítéletesek egy fiatal sráccal szemben mert sok az ellenpélda meg az hogy ha nem köztudott h 100 nő megvolt már akk félnek hogy szexuálisan tapasztalatlan vagy. Meghát na sok az olyan pasi aki nálla fiatalabb lánnal próbálkozik mert egy korabeli leszarja és csak akarna már valmit míg egy fiatal lány is de egy fiatal fiú sokszor az se tudja mi merre. Én pl nem ilyen vagyok de rám is szarnak a korombeli lányok ,de inkább idősebb nőkkel próbálkozom mint h még tényleg gyerek korú lányokat "rontsak " meg meg hülyítsem őket. Am pl kocsi , pénz , egzisztenia , jövőkép nállam megvan , biztos háttér, munkahely(családi vállalkozás), normális gondolkodás az életről , de nem akarom h valaki emiatt legyen velem és nem is menőzök ezzel egyáltalán (mivel nyilván ez nem is az én érdemem hanem a szüleimé) és nem vágyom olyan lányra aki mindenkinek meg akarja mutatni h milyen boldog közbe meg sehol semmi hanem olyanra aki már megtanulta h mik az igazán fontos dolgok az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!