Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek mivel lehet bebizonyitani hogy egy srac nem csak a szexet akarja?
Beleszerettem egy lanyba az meg aztmondta hogy csak szexre kell nekem...
En az a srac vahyok akit a szex ha hiszitek ha nem egyaltalan nem erdekel szuz is vagyok el is veszthettem volna egy par buliban de nem erdekelt nekem normalis rendes kapcsolat kell nem egy lekaplak ozt mehetsz lany. nekem egy aranyos kedves torodo huseges oszinte lany kell akit vegre szerethetnek es ezt kapom. Mielott azzal jonnetek nem nem top modellel beszeltem egy atlagos lany aki nagyon kedves mindenkivel negerto es turelmes amikor beszeltem vele en megszerettem nem is erdekelt a kulseje csak az hogy huu egy normalis kedves lany akit nagyon jo lenne szeretni es boldogga tenni...
Most lanyok ilyenkor mit vartok a sractol?
Ne haragudjatok a hibakert kulfoldi vagyok!
Hány évesek vagytok?
Amúgy a legjobb bizonyíték a kitartás.
En 19 a lany meg 17
Es ha kitarto vagyok azzal nem uzom el jobban? Mert ha valakinek azt mondom hogy nem es kitarto akkor az mar idegesit. Ot ez nem idegelne?
De ő nem azt mondta hogy nem tetszel neki, hanem hogy nem tart komoly szándékúnak, ami pedig nem igaz.
Ha tényleg nem csak lerázni akart, akkor nem fogja idegesíteni. Viszont ne legyél tenyérbe mászó, csak udvarolj finoman és mindig legyél ott neki valamint ne keresd más nők kegyeit.
Hmm oke megfogadom.
Hat amugy lehet hogy csak le akart finoman razni csak fel sem fogtam mert az is olyan kedves volt tole mint minden mas :S na mindegy megprobalok finoman udvarolgatni sokat beszelgetni aztan majd kiderul hogy mit is akart :D koszi
Mondd neki hogy ne ítélkezzen amíg nem ismer, adjon egy esélyt kettőtöknek. :) Hívd el randizni, vagy menjetek el együtt bulizni. Egyébként velem is hasonló volt (mármint én voltam a 18 éves lány, aki tetszett egy 22 éves fiúnak). Nekem is ez volt a gyanúm, ezért nem is foglalkoztam vele... A fiú azt mondta hogy előbb a szex, aztán felőle jöhet a komoly kapcsolat is. Én szűz vagyok, úgyhogy köszi, kihagytam, akármennyire is odáig voltam érte. Jó döntés volt. Viszont te egyértelműen nem ilyen vagy.. Szóval ezt a lány is észre fogja venni egy idő után. Csak maradj kitartó! :)
18/L
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!