Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok a férfiak álma. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férfiaknak általában az ilyen dél-amerikai nők tetszenek, akik szép barna bőrük van, magasak és nagyon csinosak. Én a 170 cm-t sem érem el, illetve fehér bőrű vagyok. Hiába próbáltam legalább barnulni, nem sikerült, inkább csak tiszta vörös lettem.2016. máj. 27. 11:14
21/22 anonim 

válasza:

-nem érdekel a bőrszín
-nem érdekel a magasság
-a további kétségek felmerülése előtt még azt is leírom,hogy a testalkat se érdekel (kivéve ha sovány vagy kövér) és a mellméret se
Szóval semmi alapja a félelmeidnek. De ha már bőrszín, akkor jobban szeretem a fehér bőrű lányokat, mint bármelyik másikat. És ha már magasság, akkor inkább legyen 170 cm alatt, mint felette. De egyébként tök mindegy, csak az zavarna,hogy ha tőlem magasabb lenne.
22/22 Titusztitusz 

válasza:

Amennyiben FEHÉRBŐRÜ vagy, úgy megnyugodhatol,hogy "te vagy a férfiak álma"...Amennyiben mégsem, úgy akkor az NEM AZÉRT VAN, mert fehér a bőröd, hanem más okok állnak a háttérben...Szóval nehogy bedülj már annak az agymosásnak, ami ömlik manapság mindenhonnan, hogy a férfiaknak a "barna bőrü" nők az eseteik...Amikor én ilyet olvasok, vagy hallok valahol, mindig elgondolkozok azon, hogy most "Vagy teljesen ütődöttek azok, akik ezt az ostobaságot propagálják, vagy szándékosan bolondítják már megint az embereket"...Teljesen agyrém már ez az egész világ...Hát mi az isten van már itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!