Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok a férfiak álma....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok a férfiak álma. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férfiaknak általában az ilyen dél-amerikai nők tetszenek, akik szép barna bőrük van, magasak és nagyon csinosak. Én a 170 cm-t sem érem el, illetve fehér bőrű vagyok. Hiába próbáltam legalább barnulni, nem sikerült, inkább csak tiszta vörös lettem.
2016. máj. 27. 11:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezeknèl az arc, alak, haj es kisugarzas fontosabb. Ugyhogy nem a magassagod es a fehersegef az oka. 153cm vagyok és nagyon fehér. Mégsem találkoztam ilyen problémával.
2016. máj. 27. 11:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszéltél volna férfiakkal életed során, akkor tudnád, hogy baromság, amit állítasz, és nincs olyan, hogy mindenkinek ugyanaz jön be.

Sok srác van a haveri körömben, van olyan, aki kifejezetten a pici, törékeny, alacsony lányokért van oda, van, aki a husisabbakat szereti, van, akinek a fekete haj a zsánare, de van olyan ismerősöm is, aki csak szőke lányok után fordul meg.. Ahány ember, annyi ízlés. A férjem imádja, hogy nagyon világos a bőröm (nem is erőltetem a napozást, én is szeretem így magam), neki nem tetszenek a barnább bőrű csajok, de a legtöbb haversrácnak tökmindegy.

Szóval ne általánosíts ilyen buta módon, hanem magadból hozd ki a legjobbat.

2016. máj. 27. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Én 106 kg vagyok (14 kg-ot fogtam) 158 cm, fehér bőrű.

19 éves korom óta mindig voltak férfiak körülöttem, pedig sosem voltam vékony. Most sem akarok 80 kg alá lemenni.

Októberben megyek férjhez egy nagyon csinos és sármos, 190 cm magas férfihez.

Ha nekem sikerült, akkor mindenkinek sikerülhet.

2016. máj. 27. 11:47
 14/22 anonim ***** válasza:
42%

Te jó ég... Szerintem ásd el magad ilyen kinézettel sose lesz barátod!

*sarkasm off*

156 centi vagyok, világos bőrrel, ami ha napozok tele lesz szeplőkkel. Világos, színváltó szemem van (kék, zöld, szürke, a fénytől függően), eredetileg sötétszőke a hajam, de jelenleg barna/vörös, kicsit extrémebb összeállításban. Mindemellett még ráadásul rövid, állig érő. Ezek alapján engem minden pasi félredobna, szerinted.

A valóság viszont az, hogy mindig is sokan udvaroltak nekem, jelenleg pedig boldog párkapcsolatban vagyok.

Ha nem kellesz a pasiknak, nem biztos, hogy a külsőddel van gond, csak könnyebb arra fogni, mint magadba nézni, és megtalálni a hibáidat. Ami lehet csak annyi, hogy nem vagy elég nyitott, de lehet, hogy egy éretlen, hisztis kiscsaj vagy. Javaslok egy önismereti tréninget.

2016. máj. 27. 11:49
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
13, durva sztori. gondolom valahol vidéken élsz.
2016. máj. 27. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Tök normális magasságod van, zavar a 170 feletti magasságú nő, pedig 182 vagyok, de a tőlem jóval alacsonyabbak jönnek be (mostani barátnőm 160cm).

És nagyon nem bírom a kreol bőrt, de a szolisat sem ... Exem hófehér bőrű volt (napozni sem tudott, mert nap allergiája volt).

2016. máj. 27. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
A nők átlagmagassága 167 cm. Egyrészt nem vagy alacsony (én 150 cm vagyok és fehér bőrű, mégis van pasim). Ahogy leírták más lesz a baj, önbecsülés hiánya stb, áss mélyebbre.
2016. máj. 27. 12:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez egy kicseszett baromság. A barátom a pici, sötét hajú lányokat szereti. Én sötétbarna hajú és 158 centi vagyok. :)
2016. máj. 27. 12:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezért nem vagy a férfiak álma, mert amíg tele vagy kényszerképzetekkel, más nők tojnak erre és felszabadultak tudnak lenni.
2016. máj. 27. 13:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Mit sírsz a 168 centiddel?

Én nem sírok a 158-ammal!

Nem a magasságon múlik semmi, már te is kezded a gyk-s pasik dumáját?

Fehér bőr, na és? Van akinek pont az jön be.

Az én barátom spec szóba sem állt volna velem, ha úgy nézek ki, mint egy pirított ri.banc...

2016. máj. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!