Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sráctok, ti egy ilyen szituációban szexet remélnétek?
Figyelt kérdés
Jövő héten találkozom egy sráccal, és gondoltam rá, hogy felhívom az albérletembe kutyázni kicsit meg beszélgetni. Nem akarok vele lefeküdni, csak én úgy utálok úgy ismerkedni, hogy pl. sétálunk a zajban, nyomorgunk a tömegben (Budapest...), ha meg beülünk valahová, nem szeretem, ha mások ott bámulnak.
Szerintetek félreértené a dolgot?
2016. máj. 25. 19:23
11/11 anonim válasza:
Bár én már kicsit 30 felett vagyok de egy ilyen otthoni beszélgetős, kutyázós randi nekem is jobban tettszene mint amit ellen példának felvázoltál. Én sem szeretem a tömeget meg félénk is vagyok kicsit. Ja és nem remélnék sexet, viszont találj ki valami b tervet ha a félénksége miatt kudarcba fulladna a beszélgetés. Valami érdekes dolog, látnivaló ami a közeletekben van pont jó erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!