Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félnek tőlem a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek tőlem a pasik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nagyon hülyén hangzik, de van valami gebasz a kisugárzásommal.

Én félénknek tartom magam, és sokszor érzem úgy, hogy zavarban vagyok mások előtt, de pl. az egyik iskolai prezentációm után azt mondta valaki, hogy nagyon magabiztosnak tűntem, és olyan szarok bele fejet vágtam, miközben baromira izgultam...

Szóval lehet, a srácok is ilyesmit látnak rajtam. Sokszor van olyan, hogy megyek a folyosón vagy az utcán, és megbámulnak, meg 'helyet csinálnak' nekem, és olyan félve szólnak hozzám mindig. Pedig én egyáltalán nem vagyok se félelmetes, se beképzelt, nagyon kedves lánynak tartom magam.

Mit lehet ezzel kezdeni?

20N

2016. máj. 25. 17:30
1 2
 11/16 ittittitt ***** válasza:
azért,mert félelmetes vagy és még csak 20 éves vagy .mi lesz veled ,ha majd felnősz? :-p mondjuk nem olyan nagyon félős társaságban kéne járkálj.én nem vagyok ijedős ,probálj meg engem ijesztgetni,ha gondolod írjál.
2016. máj. 25. 18:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj kevésbé félelmetes lenni. Azt hiszem ez megoldja majd a problémádat.
2016. máj. 25. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
En nem felek toled ha ez segit :D
2016. máj. 25. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy lehet félni egy félénk lánytól? és az hogy lehet önmagában gonosz hogy félne tőle az ember? nem is passzol a két személyiség
2016. máj. 25. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Járkálj lángoló pallossal, hátha akkor úgy gondolják, az félelmetesebb, és te egész kedves vagy mellette. :D

Nem tudunk válaszolni a kérdésre, mert nem töltöttél fel képet, és ezt most komolyan mondom. Kép nélkül honnan tudhatnánk, mi olyan riasztó?

2016. máj. 25. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Én nagyon vidám vagyok, még az utcán is ha megyek vigyorgok magamban és ez látszani szokott, mert eszembe jut valami vicces. Hozzám sem jönnek oda a fiúk. Mondjuk nem számítok, mert ronda vagyok.

2016. máj. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!