Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? Annyira "szép"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Annyira "szép" lennék, hogy félnek tőlem a fiúk?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt, akivel Facebookon kezdtem el beszélgetni. Azt mondta, mindig is gyönyörűnek tartott, de pont ezért nem mert kezdeményezni, mert szinte biztos volt benne, hogy visszautasítanám. (Amúgy a városban "menőnek" számít ő, sok csaja volt előttem.)

Vele mióta szakítottunk, még senki olyan fiúval nem beszélgettem, aki érdekelne. Néha-néha rámírnak, vagy lelájkolják a képem, de amikor kint vagyok a városban is kissé óvatosan viselkednek velem.Pedig nem hiszem hogy barátságtalan lennék bárkivel is.

A legjobb barátnőm arra a következtetésre jutott, hogy "túl szép" vagyok és ezért félnek tőlem.

Én ezt butaságnak tartom mert rengeteg hibát látok magamban és kapásból tudok mondani 20 szebb lányt :)

Mit gondoltok?

És ha mégis ez áll a dolog mögött, mit tehetnék, hogy ne tartsanak tőlem?

17/L

2013. máj. 21. 17:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
lehet
2013. máj. 21. 17:21
 2/18 anonim ***** válasza:

Én nem félnék tőled. A szép lányokat szeretem. :D

Küld képet!

23F

2013. máj. 21. 17:23
 3/18 anonim ***** válasza:
semmit ne tegyél szerintem, idővel össze fog jönni
2013. máj. 21. 17:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy túl beképzelt vagy, és ezért nem közelednek hozzád! Mondjuk tölts fel magadról egy képet, aztán meg tudjuk mondani az okát. Mert az, hogy a volt pasid és a barátnőd szerint szép vagy, még nem jelenti azt, hogy ez valóban így van...
2013. máj. 21. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez valóban megeshet.
2013. máj. 21. 17:25
 6/18 walk w1th mee ***** válasza:

képet:d

ám igen,van úgy hogy látok lányt akihez nem érzem magam egyenrangúnak :D tehát,nagyon,kurv*ra szép csaj.a szebbnél is szebb

2013. máj. 21. 17:25
 7/18 anonim ***** válasza:
kép?
2013. máj. 21. 17:26
 8/18 anonim ***** válasza:

nem tőled félnek, hanem a nőtől :D

ritka a normális, pláne van aki olyan mint a kaméleon.

esetleg kép van?

2013. máj. 21. 17:28
 9/18 anonim ***** válasza:

átlagban én is elkerülöm a túl szép nőket.

leginkább akkor ha a nő kissé beképzelt, vagy egoista. nem tehet róla, de ha valaki tudja magáról hogy jól néz ki, jók az adottságai akkor ez nagyon könnyen megeshet.

Elég az, ha jól nézel ki, és folyton törekszel hogy középpontban legyél.

Én olyan lányokat szoktam megkörnyékezni, akik kicsit nehezen ismerkednek :D

Vagy mert önbizalom hiányosak, vagy mert zárkózottak.

2013. máj. 21. 17:28
 10/18 anonim ***** válasza:
lehetseges,de ha kepet mutatsz akkor pontosabb valaszokat kapnal
2013. máj. 21. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!