Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Annyira "szép" lennék, hogy félnek tőlem a fiúk?
Eddig egy barátom volt, akivel Facebookon kezdtem el beszélgetni. Azt mondta, mindig is gyönyörűnek tartott, de pont ezért nem mert kezdeményezni, mert szinte biztos volt benne, hogy visszautasítanám. (Amúgy a városban "menőnek" számít ő, sok csaja volt előttem.)
Vele mióta szakítottunk, még senki olyan fiúval nem beszélgettem, aki érdekelne. Néha-néha rámírnak, vagy lelájkolják a képem, de amikor kint vagyok a városban is kissé óvatosan viselkednek velem.Pedig nem hiszem hogy barátságtalan lennék bárkivel is.
A legjobb barátnőm arra a következtetésre jutott, hogy "túl szép" vagyok és ezért félnek tőlem.
Én ezt butaságnak tartom mert rengeteg hibát látok magamban és kapásból tudok mondani 20 szebb lányt :)
Mit gondoltok?
És ha mégis ez áll a dolog mögött, mit tehetnék, hogy ne tartsanak tőlem?
17/L
Bocsi, de nem szeretnék képet feltenni, mert vannak fent ismerőseim ezen az oldalon, és életem égése lenne ha meglátnának itt egy ilyen kérdéssel ráadásul :D
Köszi a válaszokat...
Privátba elküldheted, engem biztos, hogy nem ismersz.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!