Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? Annyira "szép"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Annyira "szép" lennék, hogy félnek tőlem a fiúk?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt, akivel Facebookon kezdtem el beszélgetni. Azt mondta, mindig is gyönyörűnek tartott, de pont ezért nem mert kezdeményezni, mert szinte biztos volt benne, hogy visszautasítanám. (Amúgy a városban "menőnek" számít ő, sok csaja volt előttem.)

Vele mióta szakítottunk, még senki olyan fiúval nem beszélgettem, aki érdekelne. Néha-néha rámírnak, vagy lelájkolják a képem, de amikor kint vagyok a városban is kissé óvatosan viselkednek velem.Pedig nem hiszem hogy barátságtalan lennék bárkivel is.

A legjobb barátnőm arra a következtetésre jutott, hogy "túl szép" vagyok és ezért félnek tőlem.

Én ezt butaságnak tartom mert rengeteg hibát látok magamban és kapásból tudok mondani 20 szebb lányt :)

Mit gondoltok?

És ha mégis ez áll a dolog mögött, mit tehetnék, hogy ne tartsanak tőlem?

17/L

2013. máj. 21. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Van ilyen, de kép nélkül...?
2013. máj. 21. 17:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaja! Küld azt a képet!
2013. máj. 21. 17:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem szeretnék képet feltenni, mert vannak fent ismerőseim ezen az oldalon, és életem égése lenne ha meglátnának itt egy ilyen kérdéssel ráadásul :D

Köszi a válaszokat...

2013. máj. 21. 18:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Van akit ez visszatart.
2013. máj. 21. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:
hát eleve tudják az életkorod, és gondolom ismerik ezt az oldalad is h szingli vagy és nem tudod miért ezért kép nélkül is kapásból levágják h te vagy az :D Amúgy nem tudom kép nélkül ezt megállapítani, de előfordulhat. De amúgy ismerős a helyzet tőlem is "tartanak" elég sokan, a hülye berögződések miatt (már egy jó pár éve edzegetek aztán elég szépen haladok, van egy kis látszata :)) pedig tök kedves barátságos vagyok :) Hát ez van el kell fogadni, De ne feledd ha valaki igazán akar majd az odafog menni hozzád, keresni fog bármilyen módon, mert ha valaki már annyira félénk és bátrotalan h odamenjen hozzád akkor milesz a kapcsolatba ha valami nem tetszik neki? nem mer majd szólni? aztán majd nem tudod miért romlik a dolog és miért szakítotok......
2013. máj. 21. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd csak hízeleg neked, így akar vigasztalni.
2013. máj. 21. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Privátba elküldheted, engem biztos, hogy nem ismersz.

24F

2013. máj. 21. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
kérdező, én Pécsen lakom, ha nem itt laksz küldj egy képet úgysem ismerlek :)
2013. máj. 22. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!