Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félnek tőlem a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek tőlem a pasik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nagyon hülyén hangzik, de van valami gebasz a kisugárzásommal.

Én félénknek tartom magam, és sokszor érzem úgy, hogy zavarban vagyok mások előtt, de pl. az egyik iskolai prezentációm után azt mondta valaki, hogy nagyon magabiztosnak tűntem, és olyan szarok bele fejet vágtam, miközben baromira izgultam...

Szóval lehet, a srácok is ilyesmit látnak rajtam. Sokszor van olyan, hogy megyek a folyosón vagy az utcán, és megbámulnak, meg 'helyet csinálnak' nekem, és olyan félve szólnak hozzám mindig. Pedig én egyáltalán nem vagyok se félelmetes, se beképzelt, nagyon kedves lánynak tartom magam.

Mit lehet ezzel kezdeni?

20N

2016. máj. 25. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Általában pont aki jobban igényli a szeretetet, az nem kap. Általában aki visszahúzódóbb, tőle tartanak. És pont azért, (valószínű) mert nem tudják hogy fogsz reagálni, nem tudják mit várjanak tőled, vagy valami hasonló lehet a háttérben szerintem.
2016. máj. 25. 17:32
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen megismernélek :) Nem félek ;)
2016. máj. 25. 17:33
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó csak a pisztolyt akarja beléd mártani!
2016. máj. 25. 17:38
 4/16 A kérdező kommentje:

Hahha:D

De tényleg vannak furcsa helyzetek. Pl a múltkor egy egyetemi kiránduláson mellém ült egy srác, és mondja, hogy reméli, nem haragszok, meg nem akar itt parazitáskodni. :D

Mintha leharapnám a fejét vagy nem tudom...

Volt olyan is, hogy zn-n ült mellém egy srác, és kérdezte, hogy és egyébként mizu velem, de látszott rajta, hogy alig merte megkérdezni. :S

Esküszöm, nem értem ezt.

2016. máj. 25. 17:48
 5/16 anonim ***** válasza:
5%

Te vagy a nagy elérhetetlen dáma!

Ezt akartad hallani?

2016. máj. 25. 17:52
 6/16 anonim ***** válasza:

Sajnalom de nem tudom mi az a zn-n

Amugy nem ismernek nem tudjak milyen vagy. Az meg lehet hogy te kedvesnek tartod magad kozbe meg nem vagy! En is kedvesnek tartottam magam jofejnek kozben meg egy bunko paraszt voltam az emberek fele :/

2016. máj. 25. 17:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Zh-t akart írni a kérdező, mint zárthelyi. Én tudom hogy vannak rémhírek miszerint léteznek spontán leszólítások olyan srácoktól is akik teljesen magabiztosak és semmi félelmük és az első fél percben úgy megnevettetnek hogy rögtön beleszeretsz...de azért a legtöbb ember egy új személy jelenlétében azért feszeng egy kicsit..!
2016. máj. 25. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Siralmas, hogy a legtöbb fiatal lány milyen savanyú képet vágva közlekedik. Lehet ez a baj nálad is.
2016. máj. 25. 18:05
 9/16 A kérdező kommentje:
8-as: Ha beszélgetek valakivel, akkor mosolygós vagyok. Ha megyek az utcán, akkor nyilván nem mosolygok magamban. :D
2016. máj. 25. 18:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért egy derűs optimizmus nem árt, ha az arcodra van írva. Nyilván nem kell folyamatosan vigyorogni, de a túl komoly arckifejezés raisztó lehet.
2016. máj. 25. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!