Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli 30-as,40-es férfiak és nők! Mi lesz veletek így?
Napjainkban eléggé elszaporodtak az ún.Single pasik és nők!Ezt a jelenséget két csoportra osztanám, az egyik:Az alapból nehezen ismerkedők tömege,függetlenül a politikától,pénztől és egyebektől.Ilyenek mindig is voltak a rendszerváltás előtt is és után is.
A másik csoport:A mai világ trendjének,továbbtanulásnak,szegénységnek,pénzhiánynak az eredménye.
A legrosszabb,ha valakire mindkét csoport jellemzői is ráillenek.
Először is,hogy ne bonyolítsuk túl a helyzetet van aki beismeri van,aki nem,de a külsőségek az első benyomás a döntő!
Jómagam is küszködtem ezzel,mivel már a 120.-ik nő is elutasított,hogy mi a baj? Mit csinálok rosszul?
Rádöbbentettek erre,volt aki meg is mondta,de a szemükből láttam. 165cm vagyok és ez a nők szemében,higyjétek el: "nem jó pasi". Egyszerűen komoly partnerként,férfiként nem tekintenek rám!
De,hagyjuk most az én esetemet.Én csak az egyik példa vagyok a sok közül.Nem magamat akarom itt kitárgyalni,hanem az általános szingli jelenséget.
Képzeljétek el,ha nők és férfiak,mondjuk 30-as éveik vége felé vagy 40-esen,ha partnerkeresés terén csak visszautasítást kaptak, ha nincs sikerélményük ez hova vezet? Az évek során ez javulni fog? Vannak molett nők is,például és ha nem érzik magukat "nőnek",nem kellenek a pasiknak, képzeljétek el mi játszódik le bennük az évek hosszú sora alatt?
Ez borzasztó törést jelent a lelküknek!Ez természetesen kihat a munkavégzésükre,a minden napi életükre,és az egészségükre is!
Én azt vallom, hogy aki soha nem talál magának párt, annál jellemben vannak gondok és nem a külső az oka! Mert lehet hogy kancsal..vagy alacsony...netán kövér...de ha meg van a kellő személyiség hozzá, ami vonzó, előbb utóbb biztosan talál olyan partnert, akinek kellene fog! Én ezt tapasztalom a környezetemben. Azok akik egyedül vannak, ott egészen más problémák vannak, mintsem csak a külsőségek. Vagy idióta..vagy kibírhatatlan személyiség...vagy pedig tudat alatt neki soha senki nem felel meg! NEKI! Nem ő másnak!!!! Nagy különbség....de az ilyen se sírjon..valójában nem is akart párt.
Egyébként meg mi lenne velük? Semmi. Megöregszenek egyedül. Ennyi. Egyedül is le lehet élni egy életet. És pont.
8-as. Így van,ahogy leírtad.
Akkor máshogy írom le a jelenséget.Ezek a szingli középkorú férfiak és nők,tudat alatt,még bíznak abban,hogy ők jól cselekszenek,ők nem hibásak.
Itt felmerülhet a kérdés:Nem hibásak? (pl.ott van egy 130kg-os lány).Igen,lehet hibáztatni kicsit,hogy "miért nem diétázok?" vagy "miért nem sportolsz"?
De, vannak,akik anatómiailag ilyen testalkatúak.Ők soha az életben nem lesznek karcsúak.
Vagy férfiak,akik mondjuk 158cm magasak,őket aztán tényleg nem lehet hibáztatni,hogy: "Ej!!Kend meg miért csak ekkorára nőtt? Nőjjön má még vagy 20cm-t oszt fog úgy kölleni a nőknek!!"
Higyjétek el,ez a sikertelenség ez az önbizalomhiány olyan fokú vesztéséhez vezethet,hogy a jó ég a megmondhatója,hogy mi lesz a végén az ilyen emberekkel!
Régebben olvastam olyan túlokos hozzászólást valahol,hogy: "a kisugárzás a pozitív természet a lényeg"!
Biztos így van,de ez a 22-es csapdája! Csak egy példa:Hogy legyen az a szerencsétlen marha,158cm-es pasi kimondhatatlanul boldog,rettentően magabiztos,amikor már a 8623.-ik lány is visszautasította?
....és igen,jó lenne a kisugárzása,boldog lenne,ha már a 100 nőnél is sikereket könyvelt volna el.Sikert-sikerre halmozott volna eddig.Akkor igen,akkor már lenne pozitív kisugárzása!
Értitek a 22-es csapdáját?
Irigylem a szingliket, de nyilván ha szingli lennék a párban lévőket irigyelném :)
Tudod, hogy van ez: a szomszéd fűje mindig zöldebb, örök és mély bölcsesség.
Kérdező,ezt a dolgot én itt évek óta próbálom magyarázni ezen az oldalon,de aki nincsen ebben a helyzetben az sajnos nem tudja felfogni általában.
Én már megszoktam igazából,hogy a nők felém sem hederítenek,csúnyán néznek rám,kinevetnek...
Legutóbb egyetlen egy kedves nő volt,aki nem így tett,de ő is csak egy nyomoréknak nézett,csak nem mondta így ki szemtől szembe...
De kiült az arcára,és a viselkedésére is igazából. Csak ő legalább kedves volt velem ettől függetlenül,mert tisztelettel,nőként bántam vele, és engedte hogy így tegyek. És meglepődött, mikor feldobtam a kedvét akár egy hívással,akár egy virággal teljesen váratlanul.
Mivel velem ennyit még soha egyetlen nő sem beszélgetett,ő pedig végighallgatott,sőt még segíteni is próbált dolgokban. És ez is kölcsönös volt.
Ő volt az első nő az életemben,aki egyáltalán szóba állt velem,és nem egyből elküldött melegebb éghajlatra,hanem beszélgetni akart,meg akart ismerni...
24/F
Én nem aggódom.
Ha lesz párom, akkor az olyan lesz, akivel nem érzem megalkuvásnak a kapcsolatot, ha nem jön össze, akkor is képes vagyok teljes életet élni.
1. A Földön így is túlnépesedés van.
2. Nem vagyok tenyészkanca.
3. Más életcélom is van, amik kitöltik az életem.
4. Rengeteg megalkuvásból, elkapkodott döntésből született tönkrement házasságot láttam, nem akarom követni ezt a tendenciát.
15!
Ezért csak azért nem értek egyet...mert pl én is kövér vagyok. Az voltam mindig, az is maradok. De sosem volt problémám a pár találással! És hidd el, nem azért, mert nekem akárki jó lenne...mert kb a nők 95 %-nál nagyobbak az igényeim. Lelki-szellemi szinten egészen biztos. Mégis jobbnál-jobb pasijaim voltak, sőt a férjem egy földreszállt istenség! Szóval akkor ez hogy van??? Nekem ment? Másnak meg semmi se sikerül...vagy számára nem tetszővel kell(ene) beérnie? Ugyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!