Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz ennyi pasival? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ennyi pasival? Tényleg a férfiak nagy része szingli marad?

Figyelt kérdés
Szerintem a férfiak nagyobb része nem fog kelleni egy nőnek sem, mert a többség vagy egzisztenciálisan nincs sehol vagy nagyon vékony vagy 170 cm alatti, vagy határozatlan tutyi mutyi vagy egyszerűen csúnya vagy elhízott kövér férfi. Szerintem azok a férfiak akikre a nők vágynak kb. olyan 31-40% lehet a többi a nem kelendő kategóriába sorolandó valami miatt. Özön pasit ismerek, akik nem kell egy nőnek sem és már régóta szinglik és próbálkoznak, mi lesz így velük?
2016. febr. 6. 14:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%

Veletek mi lesz mikor a sok jó pasi mind foglalt lesz!?

Marad a maszti?

2016. febr. 6. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Amúgy 1ilyen arrogáns csaj, mint Te szerintem nem egy főnyeremény!!!!
2016. febr. 6. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:

És te ugyan ilyen vagy ha nő vagy...ismersz egy csomo ilyen pasit de neked sem kell egyik sem.

Akkor mit érdekel téged ez?

2016. febr. 6. 14:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Ez hogyan lehetséges?

A férfiak és nők aránya nagyjából azonos. Sőt nő kicsit több van, de sok az idős néni, ezért számoljuk azonosnak a fiatal nők és férfiak számát.

Amennyiben ezt írod, hogy a sok pasi nem kell senkinek, akkor ezt azt vonná maga után, hogy kb. ugyanennyi nő is szabadon marad. Miért nem jönnek össze ők? Ja, hogy a szingli srácok és lányok inkább irigykednek a "jó pasikra" meg "jó csajokra" (amúgy mi ez a megfogalmazás...?) semmint, hogy egymással kezdjenek? Ez már az ő bajuk... De azért szomorú ez.

2016. febr. 6. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Hát az szinte biztos, hogy én egyedül maradok csak azért, mert undorítóan ocsmánynak és alacsonynak születtem. Ezért még csak szóba sem állnak velem a lányok, hiába próbálkozom.
2016. febr. 6. 14:23
 6/17 Blade Bone ***** válasza:
Jaj mi lesz velünk? :( Nem öregszünk hónapok alatt száz évet, mint az ilyen nők pasija.. Én ezt nem elfogadom, hanem ezt választom, nagy különbség. ;) És nem minden nő romlott.
2016. febr. 6. 14:26
 7/17 anonim ***** válasza:

Nézzetek már statisztikákat,felméréseket.KSH.,2011-es felmérés.

47000 fővel több férfi van létszámilag a 14-40 éves korosztályban,mint a nők létszáma.Plusz ugye még akik a nők szerint nem eléggé jóképűnek születtek,hát ennél sokkal nagyobb az a szám,akinek nem fog jutni semmi.

Igen,én is ide tartozom amúgy.

És tudom is,hogy nem fog jutni semmi,ez van.Igen egyedül fogunk maradni,és ennyi az élet...

24/F

2016. febr. 6. 14:28
 8/17 A kérdező kommentje:
7. majd 40 felett találsz nőt, mikor már több a nő mint a férfi :P
2016. febr. 6. 14:31
 9/17 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Hát mi lenne? Semmi...Énis ismerek rengeteg szingli "pasit", éshát ahogy elnézem őket, a nagyrészüknek nincs is ellenére a nő nélküli életmód...Úgy látszik, hogy az ilyeneknek nem viszket a szerszáma sose nőkre, vagy legalábbis elég nekik tökéletesen az "ötcombu nőjük"...Érthetetlen a számomra mindig is az, hogy MIKÉNT lehet ilyen, dehát a jelek szerint ez van...A mai férfiak nagy része szerintem már csak anyakönyvileg tekinthető "férfinak"...
2016. febr. 6. 14:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo teged most poppet megkarcolnalak egy wakizashival
2016. febr. 6. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!