Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ennyi pasival? Tényleg a férfiak nagy része szingli marad?
Én 2 méter magas vagyok, nem mondanak csúnyának, edzek is mégsem kellek senkinek! :') Erről ennyit. Igaz nincs BMW-m, iPhone-om, és villám se a Rózsadombon ami ma ugye alap ahhoz, hogy barátnőm legyen... Mi lesz velünk? Majd létrehozzuk a szingli férfi államot! :D
23/F
Igen így lesz! Ez lesz, ez fog történni! Most jobb?
Ráb**aszunk.
Nekem spec állásom van saját lakásom BP-n. 174 vagyok. Állítólag nem vagyok határozatlan se ronda se kövér.
De én jól megvagyok mondhatjuk én vagyok a kivétel.
Sokkal több az időm energiám és azt tehetek amit akarok v miért mindenki csak a rosszat látja ebben, lövésem sincs mér ?
Javasolnám olvassatok bele a családik kapcs topikba inkább örüljetek neki h nincsenek olyan problémáitok.
És javasolnám csak magatokkal törődjetek. Higgyétek el sokkal jobb lesz úgy.
Szerintem nem egy hátrány ha van önálló szférád és nem függsz a másik dolgaitól.
De persze mindenki maga dönt.
A 30-as nők bizonyos része pont ekkor kezd megkattanni a fészekrakó program indításával és vadásszák a szabad pasikat. Nem pláne az olyat akinek saját lakása van.
Olvastam itt olyan hsz-t h 34-es csávora úgy rányomult a csaj h nem tudta mi van.
Szórakoztató hallgatni az embereket ilyen dumákkal h "Rád is ez a sors vár". (értsd párkapcsolat) mint uncsi tesóm esküvőjén tavaly nyáron.
Na hosszú hasznos életet mindenkinek :)
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!