Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz ennyi pasival? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ennyi pasival? Tényleg a férfiak nagy része szingli marad?

Figyelt kérdés
Szerintem a férfiak nagyobb része nem fog kelleni egy nőnek sem, mert a többség vagy egzisztenciálisan nincs sehol vagy nagyon vékony vagy 170 cm alatti, vagy határozatlan tutyi mutyi vagy egyszerűen csúnya vagy elhízott kövér férfi. Szerintem azok a férfiak akikre a nők vágynak kb. olyan 31-40% lehet a többi a nem kelendő kategóriába sorolandó valami miatt. Özön pasit ismerek, akik nem kell egy nőnek sem és már régóta szinglik és próbálkoznak, mi lesz így velük?
2016. febr. 6. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Dat logic tho...

2016. febr. 6. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Én 2 méter magas vagyok, nem mondanak csúnyának, edzek is mégsem kellek senkinek! :') Erről ennyit. Igaz nincs BMW-m, iPhone-om, és villám se a Rózsadombon ami ma ugye alap ahhoz, hogy barátnőm legyen... Mi lesz velünk? Majd létrehozzuk a szingli férfi államot! :D

23/F

2016. febr. 6. 15:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi lenne velem? Semmi, elmenne a következő 10 év is kapcsolat nélkül, meg az azután következő évek is. Nagy ügy. Egzisztencia, sz.rok rá, tököm ki van,hogy nem magát az embert becsülik,hanem azt amije van.
2016. febr. 6. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Szinglinek lenni jobb. Azt dugsz meg akit akarsz. nincs is jobb
2016. febr. 6. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd rendezunk egy haborut! Sok pasi elesik, a nok meg kaparjak a falat. Mint ahogy mar megesett a tortenelemben.
2016. febr. 6. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen így lesz! Ez lesz, ez fog történni! Most jobb?

Ráb**aszunk.

2016. febr. 6. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem spec állásom van saját lakásom BP-n. 174 vagyok. Állítólag nem vagyok határozatlan se ronda se kövér.

De én jól megvagyok mondhatjuk én vagyok a kivétel.

Sokkal több az időm energiám és azt tehetek amit akarok v miért mindenki csak a rosszat látja ebben, lövésem sincs mér ?

Javasolnám olvassatok bele a családik kapcs topikba inkább örüljetek neki h nincsenek olyan problémáitok.

És javasolnám csak magatokkal törődjetek. Higgyétek el sokkal jobb lesz úgy.

Szerintem nem egy hátrány ha van önálló szférád és nem függsz a másik dolgaitól.

De persze mindenki maga dönt.

A 30-as nők bizonyos része pont ekkor kezd megkattanni a fészekrakó program indításával és vadásszák a szabad pasikat. Nem pláne az olyat akinek saját lakása van.

Olvastam itt olyan hsz-t h 34-es csávora úgy rányomult a csaj h nem tudta mi van.

Szórakoztató hallgatni az embereket ilyen dumákkal h "Rád is ez a sors vár". (értsd párkapcsolat) mint uncsi tesóm esküvőjén tavaly nyáron.

Na hosszú hasznos életet mindenkinek :)

27 F

2016. febr. 7. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!