Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli 30-as,40-es férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 30-as,40-es férfiak és nők! Mi lesz veletek így?

Figyelt kérdés

Napjainkban eléggé elszaporodtak az ún.Single pasik és nők!Ezt a jelenséget két csoportra osztanám, az egyik:Az alapból nehezen ismerkedők tömege,függetlenül a politikától,pénztől és egyebektől.Ilyenek mindig is voltak a rendszerváltás előtt is és után is.

A másik csoport:A mai világ trendjének,továbbtanulásnak,szegénységnek,pénzhiánynak az eredménye.

A legrosszabb,ha valakire mindkét csoport jellemzői is ráillenek.

Először is,hogy ne bonyolítsuk túl a helyzetet van aki beismeri van,aki nem,de a külsőségek az első benyomás a döntő!

Jómagam is küszködtem ezzel,mivel már a 120.-ik nő is elutasított,hogy mi a baj? Mit csinálok rosszul?

Rádöbbentettek erre,volt aki meg is mondta,de a szemükből láttam. 165cm vagyok és ez a nők szemében,higyjétek el: "nem jó pasi". Egyszerűen komoly partnerként,férfiként nem tekintenek rám!

De,hagyjuk most az én esetemet.Én csak az egyik példa vagyok a sok közül.Nem magamat akarom itt kitárgyalni,hanem az általános szingli jelenséget.

Képzeljétek el,ha nők és férfiak,mondjuk 30-as éveik vége felé vagy 40-esen,ha partnerkeresés terén csak visszautasítást kaptak, ha nincs sikerélményük ez hova vezet? Az évek során ez javulni fog? Vannak molett nők is,például és ha nem érzik magukat "nőnek",nem kellenek a pasiknak, képzeljétek el mi játszódik le bennük az évek hosszú sora alatt?

Ez borzasztó törést jelent a lelküknek!Ez természetesen kihat a munkavégzésükre,a minden napi életükre,és az egészségükre is!

2016. máj. 25. 14:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%
Mi a kérdésed?
2016. máj. 25. 14:20
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. egyedül szeretnék élni egy kis falusi házban, kis konyhakerttel, néhány állattal.

40-hez közeli/N

2016. máj. 25. 14:27
 3/29 A kérdező kommentje:

Mi a kérdésem? Hogy mi lesz velük így? Ez hova vezet? Így élik le az életüket,pl.80éves korig és meghalnak és kész?

Ha túl negítív akarnék lenni,akkor némelyikeknél ez a magány,komoly kapcsolat nélküli élet (vannak,akiknek még alkalmiak sincsenek...),ez kitörhet belőlük egyszer!Vagy nagynehezen meg is házasodnak egyesek,olyan partnerrel,akit nem is szeretnek. Mások depressziósok lesznek vagy egyébb mentális bajuk lesz.Vannak akik munkájukat is elveszítik. Lesznek alkoholisták,lesznek drogosok.Még olyan is előfordulhat,hogy a saját neméhez fordul.

De, nem akarok negatív lenni! Annak szerintem nem reális az esélye,hogy jön"a herceg fehér lovon"és onnantól boldogan élnek!

Tehát,hosszú távon mi lesz az ilyen emberekkel?

2016. máj. 25. 14:28
 4/29 anonim ***** válasza:
9%
mi lenne? Nagy valószínűséggel egyedül maradnak. Ahogy idősödik az ember egyre nehezebb társat találni. Gyermek sem lesz, ha nem fogad örökbe. Kimarad egy csomó jó dologból és a sírjuknál sem fog állni senki. Ha alacsony lesz a nyugdíjuk akkor pedig az utolsó éveikben nem tudnak otthonba sem menni, így magukról kell majd gondoskodni. Valszeg ezért koszos és büdös lesz a lakás és ők maguk is az utolsó 5-6 évben amíg tart a leépülés. Kb ez vár rájuk. Ezzel a nyomorult helyzeten egy jó nyugdíj tud segíteni, de a többségnek ez nem fog megadatni, mert inkább buliznak még 30-40 évesen is, ahelyett hogy félretegyenek.
2016. máj. 25. 14:34
 5/29 anonim ***** válasza:
57%

Semmi nem lesz velük.

Mondd csak, érdekel hol vannak ma a Neander-völgyiek vagy Besenyők?

Sehol, kihaltak és senki nem emlékszik, senki nem sír miattuk.

Akinek nem kell szaporodnia a természet törvényei szerint, az nem fog szaporodni és elmúlik nyomtalanul.

Magam is így leszek majd, mert nem akarok gyereket.

Ez így van rendjén.

34F

2016. máj. 25. 14:37
 6/29 anonim ***** válasza:
26%

De ez nem csak most van így.

Én ismertem látásból egy testvérpárt, 2 nővért. Ők mindig az igazira vártak, a tökéletesre és soha nem jött el a megfelelő. Tök egyedül éltek, egyedül is haltak meg 80 felett.

Van egy ismerősöm, ő 42 éves pasi. Mindig reménytelenül szerelmes, de tényleg... Szerintem ő így fogja leélni az életetét.

Nem lesz vele semmi. Van ilyen. Most szingli, de régen vénkisasszony, meg agglegény volt a neve a "jelenségnek".

2016. máj. 25. 14:39
 7/29 A kérdező kommentje:

5-nek. Miért nem akarsz gyereket? De,hisz 34 éves vagy? Ott vannak a magányos nők!Fogj egyett! Én is,ha pl.180cm lennék és nem 165,akkor buliznék,csajoznék...kirúgnák a hámból!

De,nekem egyszerűen nincs már erőm a rengeteg visszautasítás,lesajnálkozás után.

2016. máj. 25. 14:41
 8/29 anonim ***** válasza:
Pont az lesz velük, amit leírtál ... Még mindig nem értem ... Leírtál egy jelenséget, aminek felvázoltad az alternatíváit is ... Mit kérdezel?
2016. máj. 25. 14:42
 9/29 anonim ***** válasza:
37%

7-es

Van barátnőm, elég régóta és jól megvagyunk.

Ha ő nem volna, sztem akkor is be tudnék újítani másik nőt, nem vagyok olyan fogalmatlan.

Egyszerűen nem tetszik, nem fogott meg a konvencionális párkapcsolat és az abból következő házasság-család életérzés.

Szívesebben élek egyedül, sőt tartanék fent szexkapcsolatokat. Jól keresek, nem is szorulok rá, nem fogom lekötni magam.

2016. máj. 25. 14:46
 10/29 anonim ***** válasza:
nyugi van nem kell baratnom baratnojenek a szulinapjat a fejembe tartani pl
2016. máj. 25. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!