Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan azt hiszi valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan azt hiszi valaki, hogy nem létezik kisugárzás?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és saját magamon is tapasztalom, és nagyon durva a különbség.

Amikor rosszkedvű vagyok, nincs kedvem az emberekhez, utálok mindent, olyankor mások is inkább elkerülnek, furcsán néznek rám.

Ha viszont kicsípem magamat, magabiztosnak érzem magam, mosolygós vagyok, egyből mindenki jól érzi magát a társaságomban, megbámulnak a pasik, és hirtelen annyival könnyebbnek tűnik minden.

Miért nem értik már meg a férfiak, hogy ez náluk is pont ugyanígy működik??

Én egyáltalán nem vagyok bomba csaj, és kicsit duci is vagyok, mégis nagyon érezni a változást, ha adok a külsőmre, és jól érzem magamat a bőrömben. Ezt bármelyik pasi megteheti, ha csúnya, ha nem.

2016. máj. 24. 16:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
48%

Ocsmány srác vagyok. Nagy ritkán előfordul, hogy jó kedvem van. Pontosan ugyanúgy kiröhögnek az utcán akkor is, mint máskor.

Kamu bullshit az egész.

2016. máj. 24. 16:55
 12/37 anonim ***** válasza:
23%
#7, #10: Tökéletesen így van, ahogy mondjátok. Jelen esetben a kérdező hangulatváltozásaival kapcsolatos belső érzéseit nem lehet kisugárzásként felfogni. Az teljesen más. Attól hogy én boldognak és kiegyensúlyozottnak érzem magamat, nem fogok jobban tetszeni a nőknek az alacsony, gebe testalkatommal. Szerintem olyan klasszikus értelemben vett fogalom, mint a kisugárzás, nem is létezik. Nem is tudom honnan ered. Van a külső és van a belső, ami egymástól teljesen független, és utóbbi csakis akkor vetheti vissza az adott ember (átlagos kinézetű) vonzerejét, ha kifejezetten negatív formában nyilvánul meg (súlyos depresszió vagy komoly intelligenciahiány). Erre jó példa az a gyönyörű korábbi csaj osztálytársam, aki egy ideig elég komoly depresszióban szenvedett (16 éves volt mikor autóbalesetben meghalt a testvére). Abban az időszakban elég komolyan elhanyagolta magát (smink, hajápolás nulla), sokszor sírt is magában és elég komoly letargiában volt, de akkor is borzasztóan vonzó volt. Szerencsére elég komoly lelki támasza volt így később összeszedte magát. Megkockáztatom, hogy egy átlag alatti ronda srác ilyen segítségben nem részesült volna. Meg persze ott a másik véglet: Unokatesóm, aki alacsony, vékony, tipikus kocka nyikhaj testalkatú. Szinte mindenben részt vett: iskolai rendezvények, karitatív mozgalmak, sportrendezvények. Elég intenzív társasági életet él, szinte minden témában otthonosan mozog, de a kinézetéből adódóan a társkeresési procedúrája mindig megfeneklik a "friendzone" szintnél és ebből adódóan még sosem volt barátnője, pedig már jóval elmúlt 20 éves.
2016. máj. 24. 17:01
 13/37 anonim ***** válasza:
76%
Még szép, hogy van kisugárzás. Én is szívesebben megyek oda olyan emberhez, akin látszik, hogy jó kedve van, sokat mosolyog, mint olyanhoz, aki kesereg, és finoman szólva is búvalbszott. Szerintem ez érthető. A pozitív kisugárzás vonzza az embereket, a negatív nem. Nem tudom, ezt miért nem tudják egyesek felfogni, ők talán nem kezdeményeznének hamarabb egy vidám, kiegyensúlyozott nőnél, mint egy zárkózott, kirekesztő, úgy általánosságban véve is negatívnál? Na ugye.
2016. máj. 24. 17:03
 14/37 anonim ***** válasza:
23%
ez valami női agyrém a kisugárzás lehetek én a világ legpozitivabb embere akkor is semmibe vesznek a nők mert előnytelen alacsony vagyok!
2016. máj. 24. 17:07
 15/37 anonim ***** válasza:
45%
Az egy dolog. másik dolog az hogy vállalod fel magad és a tetteidet, persze lehet jól kinéző mindenki megnézi, de ha valaki megkérdezi egy témából, nem tudja rá a választ vagy hülyeséget mond akkor máris elkönyvelik hogy csak egy felszines müveletlen barom. Most érted én se Öltözhetek úgy mint egy öltönyös üzlet ember, járhatok aktatáskával, ezzel kimutatva hogy milyen nagy ember vagyok, viszont gőzöm sincs mondjuk a Jogról, Nem egyezne az életvitellel. csak ennyi a buktatója. Te nő vagy neked még elnézhetik arra hivatkozva hogy szép akar lenni
2016. máj. 24. 17:10
 16/37 anonim ***** válasza:
89%

#13: :D Te ezen a világon élsz?

Szerinted egy átlagos pasi melyik csajhoz közeledne szívesebben?

Ehhez?

[link]

Vagy inkább ehhez?

[link]

Az első esetében valószínűleg ha mellé ülne egy jóképű pasi, megvigasztalná és hosszasan elbeszélgetnének egymással.

2016. máj. 24. 17:14
 17/37 anonim ***** válasza:
73%
Semmi különbséget nem tapasztaltam aközött amikor morcos képpel sétálgattam az utcán, vagy pedig jókedvem volt, mosolyogtam, ugyanúgy néztek rám a nők mint egy leprásra. Ennyi ennek a hülyeségnek a valóság tartalma, amit összehordtok. Kisugárzás, az...
2016. máj. 24. 17:17
 18/37 anonim ***** válasza:
93%

#13: Vagy férfiak esetében: Szerinted a nők, kihez "mennének" oda szívesebben (ahogy fogalmaztál)?

Hozzájuk?

[link]

[link]

[link]

Vagy inkább hozzá?

[link]

Az utolsóként linkelt pasi, kiegyensúlyozott, pozitív és teljes mértékben boldog.

A többi meg csak egy sírós, depressziós, "rossz kisugárzású" "kisfiú".

:D

2016. máj. 24. 17:21
 19/37 anonim ***** válasza:
52%
Na kb. ez a véleményem erről a témáról, a "kisugárzásról", a belsőről, a kiegyensúlyozottságról meg a "kémiáról", csak úgy nagy vonalakban, amelyekkel a nők szoktak ködösíteni. xD
2016. máj. 24. 17:24
 20/37 anonim ***** válasza:
33%
Minden köntörfalazás nélkül, mindenki számára érthető módon leírom ezt az ún. kisugárzás dolgot: Ha jól nézel ki,akkor jó a kisugárzásod, ha előnytelen külsejű vagy,akkor rossz a kisugárzásod, bárhogy is viselkedsz mindkét esetben. Semmi köze itt a dolgoknak ahhoz,hogy ép mosolyog e az ember vagy nem. Tehát akkor összefoglalva: Jó külső= jó kisugárzás, előnytelen külső=rossz kisugárzás. Ennyi az egész!
2016. máj. 24. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!