Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan azt hiszi valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan azt hiszi valaki, hogy nem létezik kisugárzás?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és saját magamon is tapasztalom, és nagyon durva a különbség.

Amikor rosszkedvű vagyok, nincs kedvem az emberekhez, utálok mindent, olyankor mások is inkább elkerülnek, furcsán néznek rám.

Ha viszont kicsípem magamat, magabiztosnak érzem magam, mosolygós vagyok, egyből mindenki jól érzi magát a társaságomban, megbámulnak a pasik, és hirtelen annyival könnyebbnek tűnik minden.

Miért nem értik már meg a férfiak, hogy ez náluk is pont ugyanígy működik??

Én egyáltalán nem vagyok bomba csaj, és kicsit duci is vagyok, mégis nagyon érezni a változást, ha adok a külsőmre, és jól érzem magamat a bőrömben. Ezt bármelyik pasi megteheti, ha csúnya, ha nem.

2016. máj. 24. 16:11
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarjak megerteni mert itt szidni a noket egyszerubb mint valtoztatni
2016. máj. 24. 16:13
 2/37 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a csernobiliak nem hiszik
2016. máj. 24. 16:15
 3/37 anonim ***** válasza:
50%
2: ez szar volt.. A morbid humor olyan mint a végtagok, valakinek van, valakinek nincs. Neked nincs.
2016. máj. 24. 16:20
 4/37 anonim ***** válasza:
36%
3-as: A szar te vagy. Idáig bűzlesz.
2016. máj. 24. 16:23
 5/37 anonim ***** válasza:
73%

Igen, tényleg vannak ilyenek...

Szerintük a kisugárzás egy elhanyagolható tényező az ismerkedésnél, és a külsőn múlik konkrétan minden...

Ezért van az, hogy a ronda pasik azt hiszik, hogy az átlag pasiként sikert aratnának, az átlag pasik viszont sajnálják, hogy nem jóképűek, mert szerintük az átlag már nem elég jó a nőknek, a jóképűek meg meg vannak győződve róla, hogy manapság csak a jóképű ÉS gazdag pasikkal elégszenek meg a nők.

A valóságban, bár nyilván van alapja annak, hogy minél jobb pasi vagy, annál nagyobb előnnyel indulsz, de ha olyan ember vagy, akinek nem taszító a személyisége, akkor nem leszel komplett csődtömeg párkeresés terén.

2016. máj. 24. 16:26
 6/37 anonim ***** válasza:
3%
Tudományosan nem bizonyították a létezését. Amúgy ha létezne akkor lehetne csalni benne és minden ellenkző neműt megnyrni úgy, hogy te kb. halálra unod és csak az időt múlatod.
2016. máj. 24. 16:28
 7/37 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem kisugárzás, hanem pszichológia. Ha rossz a kedved, a negatív dolgokat veszed inkább észre, ha jó, akkor pedig a pozitívakat. Valójában ugyanannyian bámulnak meg vagy kerülnek el mindkét esetben, csak hol az egyik, hol a másik tűnik fel neked jobban. Egy csúnya férfi pedig nem fog tetszeni soha egy nőnek sem, akár jó, akár rossz kedve van, legfeljebb a furcsa nézésekből többet vagy kevesebbet vesz észre.
2016. máj. 24. 16:28
 8/37 ~OnLány~ ***** válasza:
72%
Ez pontosan így van, egyetértek. Tapasztaltam már én is, ha jobb a kedvem, többet mosolygok akkor az emberek is jobban érzik magukat a társaságomban.
2016. máj. 24. 16:30
 9/37 anonim ***** válasza:
59%

én akkor érezném jól magam a bőrömben, ha a bankszámlámon lenne minimum 70 millió forint, és végre azzal tölthetném a napjaimat, amivel szeretném.

Ezt nem tehetem meg sajnos.

2016. máj. 24. 16:41
 10/37 anonim ***** válasza:
44%

Maradjunk annyiban, hogy a kisugárzás a saját egyéni vágyak másik emberre vetítése. Magyarul, ha bejön küllemre, mindjárt jobb belsővel is ruházzák fel sokan maguk előtt az illetőt.

Már nem tudom melyik kutatásban olvastam, reprezentatív volt, hogy azokkal az emberekkel automatikusan megnyerőbben, kedvesebben bánnak és nagyobb sikert érnek el állásinterjúkon is, akik alapvetően jóképűek, nők esetén szép arcúak, jó testfelépítésűek.

Nem mondom, hogy abszolút nem létezik ez, de így konkrétan, hogy kisugárzás szerintem nincs.

2016. máj. 24. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!