Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátránnyal indul az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátránnyal indul az a huszonéves nő, akinek már van két kisgyereke? És számít-e, hogy félvér gyerekek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 11:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%

szerintem a huszonéves korosztálynál nagy hátránnyal, 30+-osok talán érdeklődnének iránta komoly kapcsolatra...de ettől még kifoghatsz pont egy 20-as pasit akit nem zavar...

23F

2016. máj. 24. 11:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyunak 3 élettársa volt, meg több udvarlója is, pedig itt vagyok neki én. Csak az egyiknek volt gyereke.

Azt tanácsolom neked, hogy válogasd meg, kivel állsz össze, nehogy a gyerekeken csattanjon (az ő származásuk mindegy ebből a nézetből) keress olyat, aki szereti a gyerekeket (és nem pedofil!) esetleg van már neki, vagy még akar. Figyeld meg, hogy bánik velük, ha nem szépen, akkor téged sem szeret igazán.

2016. máj. 24. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#12:

gondolom anyukád nem huszonéves :)

23F

2016. máj. 24. 12:14
 14/22 anonim ***** válasza:
5%
Nem sokan akarják más borját nevelni.
2016. máj. 24. 12:36
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Nem lehetetlen.A felver bonyolitja a dolgokat.A parom ket gyerekkel fogadott el,de pl szoba sem allt volna velem ha mas szarmazasu lennek,vagy a gyerekek azok.De tenyleg nem hamvaba holt a dolog,nem mindenki ilyen.Ha valaki teged megszeret, akkor oket is es a multadat is.
2016. máj. 24. 13:43
 16/22 anonim ***** válasza:
21%
Nalam pl nem. Mert nem volt senkim es talan lehetne eselyem nalad. Nekem lassan mar mindegy csak legyen valakim :/
2016. máj. 24. 13:50
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
16# egy normális két gyerekes nő viszont már csak a gyerekei miatt is igényesebb a párválasztásban annál, minthogy egy ilyennel összeálljon, mint te. Mert egy felelős anya az foglalkozik a lyukán kívül azzal is, hogy a gyerekei előtt milyen példa áll és szerintem senki nem akarja, hogy a gyerekei egy lúzerről vegyenek példát, akinek már bárki megfelel.
2016. máj. 24. 14:34
 18/22 anonim ***** válasza:
30%

17 es ide is joheg egy piros :)

Hat akkor ez van naluk sincs esely :D

Egyebkent honnan tudod hogy luzer vagyok? Mert nem volt meg senkim? Vagy mert nem valogatok? Hmm erdekes meglatas! En nem erzem magam annak van eletem hobbim (autoversenyzes, uszas, zongorazas) hozza keret (320000/ ho) azt csinalok amit szeretnek ott es ahol szeretnek nem kell az ujsagot bujnom az akcios dolgokert nyugodtan alhatok nem viszik el a hazamat a fejem elol. Ja telleg van hazam csaladi nem tul nagy de nem is kicsi nem tul uj de nem is oreg normalis alapotban kertel minden ami nekem kell... Ezert lennek luzer?

2016. máj. 24. 14:43
 19/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha itt a gyk-n a rasszista, mosatlan fenekű pasik csoportját kérdezed, akkor igen baj, hogy félvér gyerekeid vannak.
2016. máj. 24. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látod az éretlen puhap_cs kamaszok (30 év és 60 IQ alatt) körében nincs esélyed. De hát ezekkel mire is mennél, azon túl, hogy egy kétperces numerára jók.

nekem volt elég komoly kapcsolatom kisgyerekes anyukával, ott csak egy gyerek volt, és nem félvér, de hát az kb. mindegy. A kissrác is elfogadott, a rokonsága nem annyira, de az se volt baj. Később kicsit() bekattant, azért lett vége. Most már nem bánom, de lehetett volna az örök dolog is.

Olyat ne válassz, akinek baj a gyerek, és olyat se, akit a gyerekek nem tudnak elfogadni.

2016. máj. 24. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!