Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátránnyal indul az a huszonéves nő, akinek már van két kisgyereke? És számít-e, hogy félvér gyerekek?
szerintem a huszonéves korosztálynál nagy hátránnyal, 30+-osok talán érdeklődnének iránta komoly kapcsolatra...de ettől még kifoghatsz pont egy 20-as pasit akit nem zavar...
23F
Anyunak 3 élettársa volt, meg több udvarlója is, pedig itt vagyok neki én. Csak az egyiknek volt gyereke.
Azt tanácsolom neked, hogy válogasd meg, kivel állsz össze, nehogy a gyerekeken csattanjon (az ő származásuk mindegy ebből a nézetből) keress olyat, aki szereti a gyerekeket (és nem pedofil!) esetleg van már neki, vagy még akar. Figyeld meg, hogy bánik velük, ha nem szépen, akkor téged sem szeret igazán.
#12:
gondolom anyukád nem huszonéves :)
23F
17 es ide is joheg egy piros :)
Hat akkor ez van naluk sincs esely :D
Egyebkent honnan tudod hogy luzer vagyok? Mert nem volt meg senkim? Vagy mert nem valogatok? Hmm erdekes meglatas! En nem erzem magam annak van eletem hobbim (autoversenyzes, uszas, zongorazas) hozza keret (320000/ ho) azt csinalok amit szeretnek ott es ahol szeretnek nem kell az ujsagot bujnom az akcios dolgokert nyugodtan alhatok nem viszik el a hazamat a fejem elol. Ja telleg van hazam csaladi nem tul nagy de nem is kicsi nem tul uj de nem is oreg normalis alapotban kertel minden ami nekem kell... Ezert lennek luzer?
Ahogy látod az éretlen puhap_cs kamaszok (30 év és 60 IQ alatt) körében nincs esélyed. De hát ezekkel mire is mennél, azon túl, hogy egy kétperces numerára jók.
nekem volt elég komoly kapcsolatom kisgyerekes anyukával, ott csak egy gyerek volt, és nem félvér, de hát az kb. mindegy. A kissrác is elfogadott, a rokonsága nem annyira, de az se volt baj. Később kicsit() bekattant, azért lett vége. Most már nem bánom, de lehetett volna az örök dolog is.
Olyat ne válassz, akinek baj a gyerek, és olyat se, akit a gyerekek nem tudnak elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!