Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy barátnő túlságosan ragaszkodó? Ti mikor érzitek ezt?
Megvannak az "overly attached girlfriend" mémek?
Ti mikor érzitek azt, hogy a barátnőtök túlságosan ragaszkodik? Mi az a viselkedés, ami már gáznak számít? Mi az, amikor még kedves, gondoskodó a lány.
(Tudom, nem lehet általánosítani. De NEKTEK mi az?)
Szamomra azt, ha korlatoz szemelyes szabadsagomban.
Pl.: az meg rendben van, ha felt amikor elmegyek motorozni egy napot. Ha szeretne, hogy 1-2 szer jelentkezzek, amikor megallok tankolni, az is belefer meg. Ha ezt el is varja, mar nagyon hatareset. Ha ö hivogat es utana szamon ker, hogy miert nem hivtam vissza par percen belül, ott mar felvetödik bennem a kerdes, hogy erre mi a fenenek van szükseg es egyaltalan megbizik e bennem.
Persze, azt is nagyon szeretem, amikor eljön velem.
A masik, ami szamomra elviselhetetlen, ha ugy erzem, hogy rabolja az idömet, csak azert, hogy egy helyen legyünk. Abszolut benne vagyok a legtöbb programban, de azt nem tennem meg, hogy pl. egy szamomra erdektelen sorozatot vegig kelljen szenvednem a tv-ben, csak azert, mert neki tetszik. Ezt forditva sem varom el. Szivesen megyek vele moziba, de ha eppen nem erdekli a film, akkor megkerdezem barataimat es velük megyek.
Az egyik exem meg iszonyatosan benan becezgetett. A "szivem csücske" vagy "eletem" meg valahogy belefer, de az ilyen "üntyülipünyüli" meg "husi" meg "nyuszi" meg ezektöl felall a ször a hatamon (atvitt ertelemben!). Föleg ha abban a gügyögö debil hangsulyozassal van elöadva. Ezzel engem ki lehet kergetni a vilagbol! Lehet egymashoz kedves/lagy szeretetteljes hangon szolni, de amikor ugy erzem, hogy egy szellemi fogyatekos ovodassal tarsalgok, elgondolkodom azon, hogy nem koppant e tul nagyot a feje az agyfanak!
Tartosan tervezek vele es szerencsere egyik sem jellemzö ra. Örül, ha jelentkezek, de nem követeli. Vannak külön hobbyjaink es azokat, amiket mindketten szeretünk tenyleges örömmel es lelkesedessel csinalunk. 5 eve boldog parkapcsolatban vagyok es örülök, hogy szeretve vagyok es megörizhettem szabadsagomat.
A becezgetös meg az exem volt. Vele mar nem tervezek ;)
Köszi a választ!
Klassz az ilyen kapcsolat :), gratulálok.
Csak azért kérdeztem, mert akkor a berzenkedés a túlzott ragaszkodás miatt azért nem azt jelenti,hogy a lány már nem jelent neked semmit?
Eppen ellenkezöleg.
Ez nagyon zavart, föleg tarsasagban, de annyira nem, hogy emiatt szakitottam volna vele. Söt, mind a mai napig jo baratok vagyunk. Azota mar csaladja is van.
Egyszer ö es baratja a babajukat maguk elött tolva es baratnöm es en setalunk egymas mellett. (Baratnömnek ezzel sincs baja, ami azert nem magatol ertetödö. Exem pasija meg engem nem szivlel, ami nem erint tul melyen, habar okot nem adtam ra. Exem meg ki nem alhatja baratnömet, amit eleg benan probal leplezni). Setalgatunk, beszelgetünk tehat az uton, mire exbaratnöm egyszerre csak "szivem"-nek szolit. Szerintem, meg a babanak is kiesett a cumi a szajabol :D Exem dadog egy "Bocsi"-t. Probaltam valahogy oldani a feszültseget es inkabb baratja fele mondtam: "Ezt csak azert mondta, mert tudja, hogy utalom, amikor becezget..." Hat, csendben setaltunk tovabb... csak en kuncogtam magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!