Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlságosan ragaszkodó lennék?
Szeretném a lehető legtöbb időt a barátommal tölteni... Ha valamiért lemond akkor nagyon dühös szoktam rá lenni. Nem szeretem, hogy néha úgy érzem, a haverjai fontosabbak mint én.. Sokszor késik, ha elhívom magamhoz, mert még gépezik meg tötyörög otthon... De ha edzeni megy akkor meg siet és ha kell ott van 1 órával előbb is. Utána edzés után nem siet hozzám haza hanem még ott marad a többiekkel?
Ezeket a dolgokat csak én veszem ennyire a szívemre?? Mi lenne a megfelelő megoldás arra, hogy ne legyek ilyen?
És az a baj, hogy ha szóba kerül akkor meg felidegesíti magát és bekattan... :/
Ez szerintem nem szerelem kérdése, hanem az adott emberé.
Jobb, mint ha ragaszkodónak tettené magát, aztán pár hónap után kiborulna a bili.
Szerintem igazad van, bár én hajlamos vagyok az átlagnál ragaszkodóbbnak lenni :D Vannak akik meg lazábbak, nem olyan ragaszkodóak. Az a lényeg hogy a pároddal kb ugyanannyira igényeljétek a másik társaságát.
Kérdezd meg, hogy baja van veled, vagy nem szeret, vagy csak neki nem kell olyan sok találkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!