Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mikor kezdődött ez a magasság fétis?
Szerintem egyáltalán nem így van.
Most van egy kiszemeltem, aki 163-65 körüli, és én pedig 165-67.
Persze tánchoz, pl. Szalagavatóhoz, mindenki a magas srácokat happolja le, de az csak pár perc. Bár azért tényleg sokan nétik a magasságot is. De azok szerintem inkább azt veszik figyelembe, hogy hogy mutatna mellettük az utcán a srác, ha sétálnának és hogy mit szólnának hozzá az emberek.
Nálam csak szinte annyi a kikötés, hogy okos, inteligens legyen és lehessen vele hülyülni, de komoly dolgokról is beszélgetni. De nem mindenki ezt veszi figyelembe.
Csak megkell talalnod neked is az olyan lányt, aki nem a külsőt, hanem az észt keresi ;)
Érdekes, hogy itt gyk-n mindenki az alacsony pasikra bukik (legalábbis az ilyen kérdéseknél, de ha azt kérdezi valaki, hogy milyen férfiak jönnek be, mindenki úgy kezdi, hogy legyen magas), a valóságban mégse találkoztam még soha egyetlen lánnyal sem, akinek ne 175-180 centinél kezdődne a férfi."
Nem azt mondjuk, h arra bukunk, hanem azt, h nem ez a fő kiválasztási szempont, ha mi magunk is alacsonyak vagyunk. A kettő nem u.az!!! Voltam már magasabb pasikkal is, különbség egy szál sem! Én u.is attól még a kicsit magasabb srácokat is emberszámba veszem, de ne legyen 180 felett, mert hozzájuk viszont már nagyon apró vagyok, és nem szeretem, ha kitörik a nyakam csók közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!