Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mikor kezdődött ez a magasság fétis?
Pont tegnap találkoztam egy kb. magasságommal megegyező ffival (vagy max 5 centivel lehetett magasabb). Jól olvassátok, ffival! Ha elhívna randizni simán elmennék vele! Mitől? Mosolygott és poénkodott, feltűnően kedves volt, udvarias, és nagyon odafigyelt arra amit mondok. Ennyi! Tojom le, hogy milyen magas, mikor szépen mosolyog, udvarias és jó a kisugárzása!
Mellesleg hónapok óta a legjobb randim egy kb. velem egymagas pasival volt, imádtam vele lenni és nagyon sajnálom, hogy részéről nem volt ugyanilyen a dolog.
23-as válaszolót, mi a fenének kellett lepontozni?
#23: Remélem tényleg így gondolod (és nem kamu), mert a hozzád hasonló nőből sajnos nagyon kevés van manapság. Óriási respect.
23-as vagyok, és számítottam a lepontozásra, megszoktam már. Nem tudom mi értelme lenne hazudni egy anonim oldalon, semmi hasznom nem származik belőle. A magam 162 centijével nem figyelem, h ki milyen magas, csak itt a GyK-n találkoztam ilyennel, és akkor is csak a pasiktól.
Van barátnőm, aki a magasakra bukik (de mellé kell is a magasság, mert ő sem egy tipikus Törpilla), van barátnőm, aki testesre, aki hosszában is akkora, mint keresztben, van olyan barátnőm, aki a ropikra. Nekem konkrétan az arányosság ami számít, de ebben nincs benne sem a tökre kisportolt test, sem a magasság. Az arcán legyen mosoly, (esetleg szőr), kedves legyen, intelligens és udvarias ill. vegye a jeleket amiket küldök! :)
Azért hogy az alacsonyaknak is legyen jó: orvosi/genetikai szempontból az ideális férfi méret 170-175 cm, ez a legéletképesebb, a magas, nagyon magas emberek genetikai szempontból selejtek, hibás génműködés eredménye.
Miért? a keringés szempontjából van egy optimális távolság a szívtől mérve, 180 cm környékétől a szívnek sokkal nagyobb erővel kell pumpálni a vért a gravitációval szemben hogy eljusson az agyba és végtagokba, így az ilyen emberek előbb pusztulnak el és sokkal kevésbé ellenállok bármilyen külső(pl fertőzés stb) hatással szemben.
*rva jó, így legalább jó sokáig fogom átélni ezt a fájdalmas tortúrát. :-D
Amúgy nem tudom, honnan az infó, én pont azt olvastam, hogy az alacsonyak jóval hajlamosabbak az Alzheimer-kórra. Mondjuk amit írtál, az engem legkevésbé sem vigasztal, mert a nők szerint pont az alacsony férfi a genetikai hulladék mintaképe, különben nem jelentenék ki ilyen rasszista hangnemben, hogy 180 alatt nem beszélhetünk férfiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!