Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet megmondani egy pasinak, hogy 'bocs, de nem'?
Sokszor találkozom/kerülök olyan helyzetbe, hogy egy fiúval beszélünk (akár iskolából ismerem, akár máshonnan) és nem mondja meg, hogy akar valamit, de minden mondatán, mozdulatán érezni, hogy össze akar velem jönni. Na ilyenkor, ha egyértelműen nincs kimondva hogy ő most 'hajt', mikor lehet szólni, hogy én nem akarok semmit? Ha elhív valahova és azt mondjuk 'nem akarok randizni' akkor rávághatja hogy ez nem randi, hisz tényleg nincs semmi kimondva, de ha mennénk valahova egy ilyen pasival azt biztatásnak venné (pl. fizetni akar helyettünk, randinak veszi)
Na mit tehet ilyenkor egy lány?
#2 igen, én is általában ezt csinálom, de nem értik...
#3 egy barátnőmmel volt ilyen, mondta a pasinak hogy elhív engem is, erre ő is hozta egy véletlenül szingli barátját... :D de persze 'nem dupla randi'
Hát akkor hívd meg az egész baráti körödet :D
-Nem iszunk meg valamit holnap este?
-Dehogynem, a Sanyiék is mondták, hogy ki kéne már próbálni azt az új kocsmát. 10-re ott leszünk, ok?
Ez engem is érdekelne... ha meg már a nő a sokadik ugyanolyan tök egyértelműen nyomulós szituációnál már az elején kimondja (gondolván kíméljük megy egymást a további idő- és energiapazarlástól), hogy "figyi, bocsi, de ne is menjünk tovább... ugye nem akarsz tőlem semmit?" akkor persze ő a h..ülye, meg már barátkozni se lehet... rosszabb esetben meg beképzelt h..lye p.icsa lesz, aki azt gondolja, hogy ő a világ közepe, és mindenki őt akarja.
Szóval fiúk/férfiak, várjuk a válaszokat. :)
U.i.: olyan "lekoptatós" mondatok is jöhetnek, amin nem bántódtok meg.
"Kedves vagy, de ha ismerkedési szándékkal közelítesz, akkor már most mondom, hogy nem fog menni. Remélem nem haragszol."
Ennyi. Qrvára nehéz?
Igen, nehéz:
""figyi, bocsi, de ne is menjünk tovább... ugye nem akarsz tőlem semmit?" akkor persze ő a h..ülye, meg már barátkozni se lehet... rosszabb esetben meg beképzelt h..lye p.icsa lesz, aki azt gondolja, hogy ő a világ közepe, és mindenki őt akarja. "
csak a feletted lévő választ kellett volna elolvasni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!