Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradjak szűz életem végéig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak szűz életem végéig, vagy menjek el egy hivatásos prostihoz? 22F

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről, megérné elmennem azért, hogy elmondhassam na ezt is átéltem, már nem vagyok szűz, vagy pedig teljesen felesleges ha nem olyan nővel élem át, aki kényszerből csinálná? Márpedig a ritka ronda fejem miatt ilyen nem lesz.
2016. máj. 20. 08:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 en ugy vesztettem el szerelmesen,kivarva 19evesen.De most a kerdezo helyebe kepzelem magam plusz o fiu (én nő),akiknel talan kevesbe fontos az erzelmi tenyezo es a gatlasaikat az oldja kesobb, ha tul vannak a dolgon es tapasztalatokat szereznek.Egy szuzlany fele kevesebb talan az elvaras mint egy szuz pasival szemben,plane ha a lany akivel elveszti az tapasztaltabb.Nem tudom ők mennyire megertoek ilyen esetben.Erre irtam a valaszom.Nem arra h nekem mi fer bele es mi nem.
2016. máj. 21. 18:00
 22/25 anonim ***** válasza:

ma 16:49

Teljesen megértem, hogy téged ez zavar, mi meg a barátommal simán megbeszéljük ezeket. Ez is egy olyan dolog, hogy semmi rossz nincs abban se, ha valaki akar ezekről tudni, meg azzal sincs baj, ha valaki tabuként kezeli, csak olyannal kell összejönni, aki ugyanúgy áll hozzá.

Én pl nem tudnék olyat elviselni, aki titkolózik.

Mások vagyunk, ennyi, nem kell ezen háborogni, meg oltogatni a másikat :D

2016. máj. 21. 22:25
 23/25 Sick Fish ***** válasza:
100%
Ne várj! Mert nincs mire, hidd el. A többi választ inkább el sem olvasom, de biztos tele van álszent csajok "várj arra, akit szeretsz" című hülyeségével, ne várj és ne is mondd el senkinek, hogy szűz vagy, mert csak addig jó az őszinteség a csajok szemében, amíg el nem mondod az igazat. És ne gondolj arra, hogy csak azért van Veled, mert fizetsz Neki, a lényeg, hogy végre szexelsz, ehhez pedig senkinek semmi köze.
2016. máj. 22. 12:23
 24/25 anonim ***** válasza:

"mi meg a barátommal simán megbeszéljük ezeket"

Mi is megbeszéljük ezeket, de nem ismerkedés közben. Te azt írtad, hogy nálad kizáró ok lenne, ha a fiúról, akivel ismerkedsz...

Mikor meg már megismerkedtünk és megszerettem és már olyan a viszony, hogy így beszéljünk exekről, szexekről meg mindenről, akkor nem fog kiábrándítani belőle az, hogy hogyan vesztette el a szüzességét.

2016. máj. 23. 11:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Fene tudja, nekem alapból fura lenne idegennel randizni, nekem eddig mindig baráti viszony alakult át szerelemmé, szóval amint elkezdtünk ilyen téren "ismerkedni", randizgatni, máshogy hozzáállni a dologhoz, már nem volt ciki egyáltalán akármit is megbeszélni.

De elhiszem, hogy van, akinek zavaró, ha pár találka után ilyennel "támadják le", hát ez is, mint minden ember- és szituációfüggő.

2016. máj. 23. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!