Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradjak szűz életem végéig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak szűz életem végéig, vagy menjek el egy hivatásos prostihoz? 22F

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről, megérné elmennem azért, hogy elmondhassam na ezt is átéltem, már nem vagyok szűz, vagy pedig teljesen felesleges ha nem olyan nővel élem át, aki kényszerből csinálná? Márpedig a ritka ronda fejem miatt ilyen nem lesz.
2016. máj. 20. 08:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
34%
Ha baratnot talalsz akkor is jo eselyed lesz ra hogy prosti lesz csak reszletekben fizeted ki. A hivatasossal jobban jarsz ha nem csaladalapitasban gondolkozol.
2016. máj. 20. 09:03
 2/25 anonim ***** válasza:
50%
szerintem megérné,de csak "igényesebbhez" ne utcasarkihoz
2016. máj. 20. 09:12
 3/25 ittittitt ***** válasza:
50%
menjél. persze.minek szüzeskedjél?!
2016. máj. 20. 09:32
 4/25 A kérdező kommentje:
Igazából nekem tök mindegy...csak kíváncsi vagyok hogyan reagálnának az emberek, ha megtudnák még szűz vagyok (bár szerintem nem érné őket nagy meglepetésként).
2016. máj. 20. 09:36
 5/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem ismerlek, így reális véleményt nem tudok mondani. Viszont szerintem ne menj hivatásoshoz. Egyátalán nem gáz, ha valaki szűz, csak ezen az oldalon tudják nagyon felfújni! Ha elmész hivatásoshoz, utána meg lesz barátnőd, nagyon fogos sajnálni, hogy megtetted és nem a szerelmed volt az első! Másrészt nekem nagyon tetszene, hogy ha lenne barátom és elsők lennénk egymásnak, felvállalná, hogy még nem volt nővel úgy és nemcsak arra menne! Biztosan sok lány gondolkodik még így, mint én. Vagy csak simán fura vagyok, ezt mindenki eldöntheti magában. :-) :-)

Senki sem tökéletes. Mindenkiben van jó is és rossz is. Nem mindenkinek a külső számít meg azok a felszínes dolgok, amiket ezen az oldalon összehordanak! Fel a fejjel, ne menj hivatásoshoz!

21/L

2016. máj. 20. 09:46
 6/25 anonim ***** válasza:
fogod *
2016. máj. 20. 09:47
 7/25 ittittitt ***** válasza:
jó ,de kit érdekel,hogy szűz vagy ? mondjuk,ha annyira ismert vagy mint a római pápa akkor az hír lenne de így nem érdekli az ördögöt sem :-p
2016. máj. 20. 09:49
 8/25 A kérdező kommentje:
még lehetek római pápa, nem?! xD talán egyszerűbb küldetés lenne, mint nőt szerezni :D
2016. máj. 20. 09:51
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom szerintem ez még az a kor ahol nem annyira zavaró. Könnyen találhatsz szűz lányokat közel a korosztályodhoz. Igazából szerintem semmit nem változtat egy pasin a szex. Az hogy szűz inkább csak később baj mikor férjet keresnek a nők mert (okkal vagy ok nélkül) felmerül bennük hogy elő fog jönni a ki kell élnem magam probléma. De ezen egy k.urva nem változtat ahogy effektív rajtad sem. Kivéve ha kardinális problémát csinálsz a szüzességből és ez orvosolhatná. De ha normálisan tudod kezelni a helyzetet akkor fölöslegesnek tartom. Egyébként próbáltál már javítani a külsöldön? Ha van kedved küldj képet. Sokan hibás önképpel rendelkeznek.
2016. máj. 20. 09:52
 10/25 anonim ***** válasza:
Biztos igaz amit mondasz,de érzek benne egy kis iróniát.
2016. máj. 20. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!