Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradjak szűz életem végéig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak szűz életem végéig, vagy menjek el egy hivatásos prostihoz? 22F

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről, megérné elmennem azért, hogy elmondhassam na ezt is átéltem, már nem vagyok szűz, vagy pedig teljesen felesleges ha nem olyan nővel élem át, aki kényszerből csinálná? Márpedig a ritka ronda fejem miatt ilyen nem lesz.
2016. máj. 20. 08:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Abban az esetben mennek ha az ott szerzett tapasztalatok magabiztosabba tennenek es konnyebben menne a csajozas ezutan.Szoval valahol el kell kezdeni alapon.
2016. máj. 20. 11:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Próbálkozom, sokat alakultam külsőre-belsőre, a siker még nem jött el. Amúgy én azért nem mennék el prostihoz, mert egyrészről most ha már eddig nem volt semmi, akkor tényleg olyan lánnyal szeretném elveszíteni, akit szeretek. Másrészről, engem szerintem visszadobna maga a tudat, hogy fizetnem kellett azért hogy valaki szexeljen velem. Szerintem az önbizalmamat még jobban aláásná. Arról meg nem beszélve, hogy egy adásvételtől nem fogok jobban csajozni ezután, valamint ha kiderülne, gondolom a lányok körében ez elég nagy hátrány lenne. 22/F
2016. máj. 20. 11:35
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha végre szeretnél dugni akkor menj prostihoz ha nincs bnöd. Ha van bnöd akkor meg ne menj prostihoz. Egyszerü?
2016. máj. 20. 11:37
 14/25 anonim ***** válasza:
35%

Már nekem is sokszor megfordult a fejemben,hogy mi lenne ha elmennék egy fizetős lányhoz,de nagyon kétélű dolog.Vagy felszabadulsz és nem leszel gátlásos,vagy örökké bánni fogod és szégyellni magad miatta,emellett még ott van az is,ha összejön egy csajjal a dolog és rákérdez,érdeklődik a korábbi életedről,lehet hazudnod kell majd. Ha elmész is soha nem szabad majd elárulnod a dolgot senkinek,ez biztos.

Nem tudom milyen lányok az eseteid,de elég kegyetlenül tudnak az idősebb szűz fiúkhoz viszonyulni.

(pl. http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas.. nem mérvadó a gyakori,de vannak érdekes vélemények.

Mellette szól még az is,hogy hiába találkozgatsz egy rendes lánnyal,közel sem biztos,hogy eljutsz a szexig.Lehet elviszed több alkalommal randizni,majd mielőtt megcsókolnád benyögi,hogy legyünk barátok és ez előfordulhat többször is egymásután.Nemrég olvastam itt egy hozzászólást,nem tudom szó szerint idézni,de kb.így hangzott: Legtöbbször az első szex is egy randi(k) után történik meg,csak nem közvetlenül van leszámolva a pénz.El lehet ezen is gondolkodni.

21/F

2016. máj. 20. 11:52
 15/25 anonim ***** válasza:
70%

Èn azt mondom ne egy prostituálttal veszísd el.Mert nem nagy emlèk ès bmit elkaphatsz.

Lehet èn vagyok maradi nő,de èn kifejezetten örülnèk szűz fèrfinak.

De lehet bennem van a hiba

2016. máj. 20. 12:43
 16/25 anonim ***** válasza:

A szex, csak szex. Felnőtt ember. Ráadásul férfi. Ha utána lesz barátnője, akkor nem fogja siratni a szüzességét, mert rossz hír, nincs benne semmi különleges. A szex két emlős állat párosodása, ami max. tizenéves korban varázslatos, csipkerózsika álma, amire a rózsabokorban ülve vár és gyertyákkal meg halk zenével egybekötve veszíti el. Vicc.

Egyébként, tény, hogy egy nagyon-nagyon élvezetes dolog, de nem a világ csodája, aminek akkora feneket kell keríteni, hogy akár 70 éves korig ülni rajta és várni az IGAZIT (ez eleve nevetséges) akibe végre bemárthatja hosszas és bonyolult előkészületek után. Mindez egy bizonyos kor után egyszerűen irreális és nevetséges.

Kérdező, ha dugni akarsz, mert még nem dugtál, de 22 évesen teljes joggal érzed úgy, hogy azért már érdekel milyen lehet, akkor keress valami igényes nőt fizesd ki és dugd meg. Ennyi. Nem kell utána állandóan járkálni hozzá, de van olyan, akin ez igenis segít, mert felold benne egy gátlást. Nem kell nagydobra verni, nem te vagy az első, se nem az utolsó, aki ezt csinálja.

2016. máj. 20. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:

22 éves vagy még csak, ember.

Különben én ha megtudnám, hogy a fiú akivel épp ismerkedek eddig 1-szer volt prostinál, és csak vele feküdt még le, akkor:

- még mindig szűznek tartanám, mert attól, hogy beledugta a farkát egy fizetős nőbe, még fogalma sincs róla, hogy milyen igazából szeretkezni,

- azt gondolnám, hogy ég és föld a kettőnk értékrendje, és azonnal otthagynám.

Nem nézem le úgy általánosságban azokat, akik elmennek fizetőshöz. Egy jó barátom is jár, ettől még teljes értékű embernek tartom, de kapcsolat terén nem tudnám, és nem is akarnám elfogadni. Aki prostival fekszik le, az annyira máshogy áll a szexhez, annyira más fogalmai vannak az egész dologról, hogy nekem ez nem fér bele. Ráadásul az is taszító, hogy valaki ilyen fiatalon feladja, és temeti magát, hogy egyedül fog meghalni.

Ha szűz lenne az illető, akivel ismerkedek, annak még örülnék is, eddig 2 pasinak is én voltam az első, csak pozitív dolgokat tudok erről mondani, egyrészt enyém a megtiszteltetés, hogy ez a különleges szerep rám jutott, másrészt nem voltak idióta berögződéseik, hogy "az exem ezt szerette, akkor majd biztos a mostani csajomnak is bejön", tényleg csak arra figyeltek, hogy nekem mi jön be.

22L

2016. máj. 20. 13:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

-Es Szivem!neked milyen volt amikor elvesztetted a szuzessegedet?

-Idosebb es tapasztabb no volt,nem jartunk egyutt.Pont.

Hazudott?nem!mindenki reszletezi az aktualis csajanak az osszes exnojet es aktusat?nem!ha vki tapasztaltabb bevezeti ebbe a vilagba ES erkolcsileg el tidja ett rendezni magaban,segithet a gatlasain.Miert csak ugy veszitheti el vki a szuzesseget ahogy a filmekben latjuk a rozsaval teleszort agyon a szerelmespart.Ha valaki a Soundon 3 sör fizetese utan megdug egy lanyt egy satorban es ugy vesziti el,majd tobbe nem latja,az mennyiben romantikusabb mint egy oromlannyal? Uaz.

2016. máj. 20. 13:50
 19/25 anonim ***** válasza:

ma 13:50

Nálam már önmagában kizáró tényező lenne, ha olyannal veszíti el, akivel nincs együtt.

Nem lesz ettől rossz ember, meg semmi, csak ismétlem, annyira máshogy állnánk a szexhez, hogy azt én nem tudnám és nem szeretném tolerálni, jobb mindkettőnknek, ha hozzánk illőt keresünk inkább.

Szóval nem, nem jobb.

2016. máj. 20. 15:57
 20/25 anonim ***** válasza:

"Különben én ha megtudnám, hogy a fiú akivel épp ismerkedek"

Oszt honnan tudod meg? Hazugságvizsgálóra kötöd? Te ilyeneket kérdezgetsz másoktól, meg vájkálsz a magánéletükben? Hát ez undorító és sokkal rosszabb még annál is, aki mindennap prostikhoz jár.

Hallod nekem nem is kéne ilyen pár, mint te, akinek a legnagyobb gondja, hogy a másik kivel, mikor hogyan és hányat szexelt őelőtte és vajon dúlt-e a láv köztük, mikor ágyba bújtak vagy nem. Komolyan, ki bír egy ilyen fapinät elviselni? Ráadásul ezt nőként mondom.

2016. máj. 21. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!