Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan törölnöm kell magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan törölnöm kell magamat társkeresőről, mert a férfiak nem fogják fel a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok, akire nem vonatkozik, az ne is írjon.

Benne van az adatlapomban világosan, hogy mennyi idős srácok jöhetnek nálam szóba, de folyton írogat egy csomó 15-20 évvel idősebb pasi, nem csak szex miatt, komoly kapcsolat céljából is, de nem igaz, hogy nem értik meg, hogy nem vágyom ilyen idős emberekre, mármint akik tőlem ennyivel idősebbek, mert totál nem vonzóak számomra.

Valakinek van erre valami módszere?

20 L

2016. máj. 17. 18:36
1 2 3
 21/25 opened paradise ***** válasza:
Az adatlapodat át tudod írni? Első mondatban nagy betűkkel írd le ezt.
2016. máj. 17. 19:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Tök frankó, hogy a társkeris faszik 90-95%-a (azaz a gyökerek) miatt szopnak a maradékot alkotó normálisabb tagok a nőknél. Pro és kontra, mondjuk a nők helyzete is érthető...
2016. máj. 17. 20:02
 23/25 A kérdező kommentje:
22: Volt már társkeresőről két pasim, úgyhogy nem mondom, hogy nincsenek fent normálisak is, egyszerűen csak fárasztó ez a sok töltelék levél.
2016. máj. 17. 20:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Nálam* nem tőlem...csak engem idegesít ennyire? Amúgy tényleg azért írnak hogy hátha majd velük kivételezel. Hagyd figyelmen kívül őket
2016. máj. 17. 21:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha törölni akarod magad, töröld. De szerintem ez hibás logikai következtetés. 1 felszínes, nagyképű nővel kevesebb lesz társkeresőn. Na és? :D

Társkeresőn vagy, mindenki próbálkozik. Ha valakinek nem tetszik a közeledése, elutasíthatod, nem reagálhatsz vagy le is tilthatod.

A helyzet pont azért alakult ki, mivel a nők nyeregben érzik magukat a nagy számú jelentkező miatt. Így egyre több pasi próbálkozik sok nőnél és záporoznak az üzenetek. De azzal hogy a nők nem válaszolnak, csak tovább gerjesztik az elkeseredettséget. Végül a normális pasik feladják és nem is próbálkoznak már, megmaradnak az idióták :)

Kérdező, én is voltam és vagyok is fent társkeresőkön. Normálisan, kulturáltan írtam rá, számomra szimpatikus nőkre. Semmilyen választ nem kaptam. Sok nőre írtam rá és figyeltem arra, hogy aktív legyen az illető. Továbbá nem sablont küldtem, hanem személyes üzenetet.

De tudom, Te is biztos azok közé a lányok közé tartozol, aki nyominak tartana :)

Még néhány dolog: Az, hogy valaki elmúlt 23 éves, még nem jelenti azt, hogy felnőtt. Én is elmúltam 23, mégis gyerekesnek tartanak. A 15-20 éves korkülönbség persze számomra is meredek, de az hogy 23 évnél húzod meg a határt, nekem egy kicsit túl erőltetett. Tőlem pl még elkérik a személyimet a dohányboltnál, pedig magasságban is elég nagy vagyok sztem :D

Volt olyan nő, aki azért hajtott el, mert túl gyerekes arcom van, ilyen 16-18-nak nézek ki szerinte. Volt aki azért, mert tanulok és nem dolgozom meg nem élek még külön. Volt olyan, aki azért nem akart beszélgetni velem, mert 1-2 évvel afelett az érték felett vagyok, amit te is megadtál. Azt mondta, hogy biztos mások az igényeim meg a tapasztalataim. Ez persze nem így van, de még esélyt sem akart adni a dolognak. Én meg így nem erőltetem, ha ennyire nem kellek még beszélgetésre sem :)

Én szívesen beszélgettem volna vele, továbbá nincs semmilyen olyan "felnőttes" elvárásom. Szeretnék egy normális, rendes, kedves lányt megismerni, esetleg barátkozni, és ha úgy alakul esetleg összejönni vele.

Kérdező, vedd figyelembe, hogy a normálisabb pasiknak van egy olyan része, aki a 20-as éveiben is tanul. Sokan nehezebb egyetemre járnak, vagy doktori képzést is elvégeznek. De a nehezebb egyetemeken is előfordulhat 1-2 év csúszás. Ezek a srácok lehetséges, hogy nem a felnőtté válással foglalkoztak, a munkahely és lakásteremtéssel, hanem a tanulmányaikkal. Hiába vannak meg korban bőven, ha egyszer az idejük döntő részét a tanulás tölti ki. És igen, ilyenkor nem dolgoznak, otthon laknak és örülnek, hogy élnek. Ha elvégzik a sulit meg szeretnének elkezdeni ismerkedni ők is. (Csak az elmúlt 5-8 évet ők nem bulizással meg némi melóval töltötték ami épp annyira elég, hogy egy életszínvonalat meg albérletet fent tudjanak tartani, ahova csajokat vihetnek fel, hanem tanulással, mert céljaik vannak.)

Ezt egy kevésbé nehéz szakról vagy egyetemről nem lehet annyira átlátni sem átérezni.

2016. máj. 18. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!