Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan törölnöm kell magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan törölnöm kell magamat társkeresőről, mert a férfiak nem fogják fel a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok, akire nem vonatkozik, az ne is írjon.

Benne van az adatlapomban világosan, hogy mennyi idős srácok jöhetnek nálam szóba, de folyton írogat egy csomó 15-20 évvel idősebb pasi, nem csak szex miatt, komoly kapcsolat céljából is, de nem igaz, hogy nem értik meg, hogy nem vágyom ilyen idős emberekre, mármint akik tőlem ennyivel idősebbek, mert totál nem vonzóak számomra.

Valakinek van erre valami módszere?

20 L

2016. máj. 17. 18:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10-es, meglehet. :/

Love.hu

2016. máj. 17. 18:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tanuld meg őket ignorálni és röhögni rajtuk.Én is ezt csinálom.

22/N

2016. máj. 17. 18:58
 13/25 anonim ***** válasza:

11:akkor üdv a klubban!

12es voltam.

2016. máj. 17. 18:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Ne ilyen tré oldalakon legyél fent. Sokkal jobb a parkatt.hu ennél a szutyoknál. Keresztény társkereső, de ne ijedj meg a nevétől, nem szentfazekak gyűjtőhelye.
2016. máj. 17. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Milyen korúak között keresgélsz?
2016. máj. 17. 19:03
 16/25 A kérdező kommentje:
18-23 kb.
2016. máj. 17. 19:04
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Akkor nem csak a 15-20 évvel idősebb pasik esnek ki nálad, hanem a 25-29 évesek is kipottyannak.:(
2016. máj. 17. 19:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az emberek kb analfabéták. Ha megfigyeled, ha bármilyen írásos információ ki van rakva akárhova, amit csak el kéne olvasni, és máris megtudja, az ember, mit csináljon, sokan egyszerűen nem képesek rá. Vagy csípőből ignorálják, vagy keresnek valakit, akitől megkérdezhetik, hogy élőben elmondja ugyanazt. Iszonyatosan irritáló, és fel nem bírom fogni, hogy lehet ilyen ostobán létezni. De ezt úgy képzeld el, hogy ki van írva a megállótáblára, nagy színes betűkkel, hogy a megállót áthelyezték, de még mindig ott várja a buszt, vagy ki van rakva kóstoltatásnál, hogy az csak minta, ne abból vegyen, de rittig azt akarja megenni.
2016. máj. 17. 19:09
 19/25 A kérdező kommentje:

17: Nincs bajom azzal a korosztállyal sem, de már tapasztalatból nem kezdenék velük többet, mert én még túl gyerekesnek érzem magamat hozzájuk.

18: Ez igaz sajnos, ezt én is tapasztalom. :/

2016. máj. 17. 19:21
 20/25 anonim ***** válasza:
14: Tudom, hogy ostoba kérdés, de muszáj kereszténynek lenni ahhoz, hogy ott ismerkedjen valaki?
2016. máj. 17. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!