Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akihez komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akihez komolyan vonzódsz, régóta, viszonozza, kölcsönösen szimpatizáltok, mégse történik köztetek semmi? 20+N

Figyelt kérdés

Ha valaki nem mer lépni egy ügy érdekében, hosszú ideje, miért lehet?

Miért vár vagy mond le jelenleg valaki egy lehetséges kapcsolatról, ha tudja, hogy viszonzott?

2016. máj. 17. 14:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát például, mert nem tudja, hogy viszonzott csak a másik gondolja egyértelműnek ezt. Vagy nem akar kapcsolatot hiába a vonzalom. Esetleg valami komoly kérdésben eltér a véleményük, mint házasság, gyerek, külföldi munka ami miatt úgy gondolja, hogy hosszútávon nem működne. Első körben ez a 3 jut eszembe. Ja vagy önbizalomhiány, valamivel nagyon nincs megelégedve a testén és ezért nem mert kapcsolatot, hátha a másik nem tudná elfogadni.
2016. máj. 17. 14:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Nincs és nem is akarom, hogy legyen ilyen... Ha megvan kölcsönösen a vonzalom lépni kell, vagy mégsem vonzalom, csak megpróbál kihasználni.
2016. máj. 17. 16:01
 3/18 anonim ***** válasza:
Biztos akad ilyen
2016. máj. 17. 16:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Van, de nem tudom, kölcsönös e a vonzalom a lány részéről is, ezért én nem lépek semmit, mert nem akarok egy esetleges csalódást átélni.
2016. máj. 17. 16:17
 5/18 Titusztitusz ***** válasza:
Igen, van...Éshát hogy miért nincs előrelépés? Azért nincs, mert két, avagy többfelé nem szakadhat az ember...A hölgyek már csak olyanok, hogy MINDEGYIK az egészet szeretné a közösen kedvelt hímnemüböl, dehát azt meg ugye fizikai képtelenség megvalósítani...
2016. máj. 17. 16:25
 6/18 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, hozzáteszem, azt se akarom, hogy mondjuk elkezdenék a szóban forgó lánynak bókolni, és esetleg megkapnám tőle a maradjunk csak barátok nőktől jól megszokott dumát...
2016. máj. 17. 16:26
 7/18 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Külső ok, körülmények, félelem, sok csalódás stb. Bármi lehet.
2016. máj. 17. 16:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen van ,es fogalmam sincs ,hogy miert. Mas nokkel allandoan flortoltem stb.de vele nem ,O mas. De fogalmam sincs ,hogy miert....
2016. máj. 17. 16:36
 9/18 A kérdező kommentje:
#8-as és azt el tudod mondani, hogy mit vált ki belőled, mármint mit érzel iránta, már bocs hogy ilyen nyálasan kérdezem. Tipped azért csak van, miért nem történt semmi?
2016. máj. 17. 16:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Egyszeruen vonzodom hozza,borzasztoan...Sokszor gondolok ra es latni akarom. Igazabol nem tudom ,hogy a vonzalmon kivul erezhetnek e iranta barmit.

Nem tudom miert nem tortenik semmi ,ilyen meg nem volt velem.

2016. máj. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!